Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών Academy Stavros Niarchos Foundation Fellowship στο Chatham House

Ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών «Stavros Niarchos Foundation Academy Fellowship» στο Chatham House στο Λονδίνο.

Οι υποτροφίες είναι ανοικτές στους Έλληνες πολίτες και τους Έλληνες της διασποράς, και οι συμμετέχοντες θα περάσουν 10 μήνες στο Λονδίνο και θα εργάζονται σε ένα ερευνητικό έργο της επιλογής τους, με δυνατότητα υβριδικού μοντέλου εργασίας.

Οι υποτροφίες θα παρέχουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να προάγουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και να χτίσουν δεσμούς με την ευρεία ακαδημαϊκή κοινότητα του Chatham House. Τα κύρια στοιχεία της υποτροφίας είναι τα εξής: συμμετοχή στο πρόγραμμα και τις δραστηριότητες ηγεσίας της Ακαδημίας, η διεξαγωγή ενός προσωπικού ερευνητικού έργου που αφορά πτυχές των διεθνών υποθέσεων, και μία ευκαιρία να συνεισφέρουν στο ευρύτερο έργο της ερευνητικής ομάδας του Chatham House. 

Αμοιβή: £2,365 τον μήνα 

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 15 Μαΐου 2024

Κάνετε την αίτησή σας εδώ!

Για τις αιτήσεις και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο