Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα υποτροφιών Academy Stavros Niarchos Foundation Fellowship στο Chatham House Εκπαιδευτικά Νέα

Ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα υποτροφιών «Stavros Niarchos Foundation Academy Fellowship» 2021 στο Queen Elizabeth II Academy του Chatham House στο Λονδίνο.

Οι υποτροφίες είναι ανοικτές στους Έλληνες πολίτες και τους Έλληνες της διασποράς, και οι συμμετέχοντες θα περάσουν 10 μήνες στο Λονδίνο υπότροφοι της Ακαδημίας, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2021. Κάποιες πτυχές του προγράμματος ενδέχεται να γίνονται διαδικτυακά σύμφωνα με τις ασφαλείς πρακτικές εργασίας λόγω Covid-19.

Οι υποτροφίες θα παρέχουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να προάγουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και να χτίσουν δεσμούς με την ευρεία ακαδημαϊκή κοινότητα του Chatham House. Τα κύρια στοιχεία της υποτροφίας είναι τα εξής: συμμετοχή στο πρόγραμμα και τις δραστηριότητες ηγεσίας της Ακαδημίας, η διεξαγωγή ενός προσωπικού ερευνητικού έργου που αφορά πτυχές των διεθνών υποθέσεων, και μία ευκαιρία να συνεισφέρουν στο ευρύτερο έργο της ερευνητικής ομάδας του Chatham House. 

Αμοιβή: £2,365 τον μήνα 

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 20 Σεπτεμβρίου 2020

To πρόγραμμα υλοποιείται εξολοκλήρου από το Chatham House Academy for Leadership in International Affairs το οποίο και είναι το μόνο αρμόδιο για τους όρους και τις διαδικασίες αίτησης.

Για τις αιτήσεις και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα