Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Youth Empowered

Το YOUTH EMPOWERED είναι εδώ, πιο ανανεωμένο από ποτέ, για να σου προσφέρει την εξέλιξη που χρειάζεσαι με την καθοδήγηση από τους καλύτερους!

Η Coca-Cola 3E σε συνεργασία με την Coca-Cola Hellas και στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, έχουν εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες του Empowered μία σειρά από περαιτέρω ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης, για περισσότερους από 500 συμμετέχοντες για το 2021, μέσω δωρεάν live digital sessions.

Περισσότερες Πληροφορίες

Περιλαμβάνονται οι εξής θεματικές:

  • 1:1/ Group Mentoring Sessions

Τα Mentoring Sessions είναι μια συνάντηση μεταξύ δύο (1:1 mentoring) ή περισσότερων (group mentoring) ατόμων. Υψηλόβαθμα στελέχη-συνεργάτες του προγράμματος Empowered από την αγορά εργασίας, με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους, προσφέρουν δωρεάν το χρόνο τους ανταλλάσσοντας εμπειρίες, απόψεις, πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές γύρω από ένα συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης.  Οι συναντήσεις αυτές βοηθούν τους συμμετέχοντες στην ενδυνάμωση και την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης τους καθώς και τη διεύρυνση του δικτύου των επαφών τους με την αγορά εργασίας. Τα mentoring sessions έχουν διάρκεια 60 λεπτών (1 ώρα), προσφέρουν καθοδήγηση στους συμμετέχοντες και χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. Η επιλογή των μεντόρων γίνεται από ειδικούς συμβούλους του kariera.gr, αξιοποιώντας  το δίκτυο των Mentors που υπάρχει στην πλατφόρμα του Empowered σε αντιστοίχιση με τον κλάδο ενδιαφέροντος του/των  καθοδηγούμενου/ων (mentee/s).

  • Συμβουλευτική Καριέρας (Career Management Sessions) από την Orientum

Έχουν εξασφαλίσει μία ετήσια συνεργασία για το πρόγραμμα με την εταιρεία «ORIENTUM: Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», η οποία δημιουργήθηκε το 2004 από τους Σπύρο Μιχαλούλη και Νίκο Παυλάκο. Η Orientum βοηθάει κάθε χρόνο πάνω από 2.500 μαθητές και φοιτητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση. Οι ειδικοί Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας της Orientum θα συμμετέχουν στη Συμβουλευτική Καριέρας μέσω μίας  συνάντησης 90 λεπτών με το συμμετέχοντα. Πριν από τη συνεδρία ο συμμετέχοντας θα πρέπει να έχει συμπληρώσει 2 ψυχομετρικά εργαλεία, το Horizon Academic Fields (Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων) και το Motivator (Τεστ Επαγγελματικών Αξιών και Κινήτρων). Η συνεδρία ξεκινά με σκοπό τον προσδιορισμό των αναγκών του συμβουλευμένου και τη λήψη πληροφοριών που συνθέτουν το εργασιακό και ακαδημαϊκό του προφίλ. Στη συνέχεια γίνεται παρουσίαση των αποτελεσμάτων των test-ψυχομετρικών εργαλείων και ανάλυση ως προς το πως μπορεί να αξιοποιήσει ο συμμετέχοντας την πληροφορία στη μετέπειτα σταδιοδρομία του. Τέλος, ενημερώνεται για τις τάσεις της αγοράς εργασίας και εκπαιδεύεται σε βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. (Ενημερώνουμε πως όλες οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Zoom).

  • Υποτροφίες

Το Empowered παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε υποτροφίες που σχετίζονται τόσο με τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα όσο και με το ακαδημαϊκό τους προφίλ. Οι υποτροφίες μπορεί να έχουν τη μορφή ακαδημίας, webinar, e-learning ή και δια ζώσης εκπαίδευσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου του HoReCa (Bar Academy, Bar Solutions, Coca-Cola 3Ε κ.ά.), ακαδημαϊκά ιδρύματα (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, BCA College κ.ά.) και άλλους πιστοποιημένους φορείς. Σκοπός της παροχής υποτροφιών είναι να δώσει σε ανθρώπους την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για να διεκδικήσουν την επαγγελματική θέση που τους ταιριάζει. Σε όλες τις υποτροφίες δίνεται η δυνατότητα λήψης πιστοποιητικού ολοκλήρωσης/παρακολούθησης από πιστοποιημένο φορέα-συνεργάτη του Empowered.

  • Exclusive C- Level Meetings

Οι συγκεκριμένες ομαδικές συναντήσεις (max 15 ατόμων) αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τους ανθρώπους που βρίσκονται ή επιθυμούν να βγουν στην αγορά εργασίας, ώστε να γνωρίσουν υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών (C-level) και να εμπνευστούν από την πορεία που ακολούθησαν. Μέσα από μία διαδραστική συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν την εύρεση εργασίας, την αποτελεσματική δικτύωση αλλά και επαγγελματικές συμβουλές, θα λάβουν ουσιαστικές γνώσεις για τον κλάδο που τους ενδιαφέρει όπως και καθοδήγηση για τα επόμενα τους βήματα. Οι συναντήσεις αυτές θα έχουν διάρκεια 1 ώρα και θα πραγματοποιούνται είτε ηλεκτρονικά είτε δια ζώσης (εφόσον αυτό είναι εφικτό, σύμφωνα πάντα με τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας).

Πώς μπορώ να αξιοποιήσω κάποιο Development/Empowered Opportunity;

Για να μπορέσει κάποιος να διεκδικήσει μία από τις ουσιαστικές ευκαιρίες εξέλιξης και ενδυνάμωσης, πρέπει να είναι Empowered, δηλαδή να έχει παρακολουθήσει ένα ολόκληρο  Digital Session – είτε Live είτε από όσα βρίσκονται uploaded στην πλατφόρμα - ή να έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον 5 e-Learning Journeys. Στη συνέχεια ενημερώνεται για τις διαθέσιμες ευκαιρίες που διατίθενται τη συγκεκριμένη περίοδο μέσω e-mail και μπαίνει στην κλήρωση συμπληρώνοντας μια φόρμα συμμετοχής.

Ευκαιρίες εύρεσης εργασίας

  • Θέσεις Εργασίας/ Πρακτική Άσκηση

Οι συνεργάτες (Partners) του Empowered επικοινωνούν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας τους ή πρακτικής άσκησης στην πλατφόρμα του προγράμματος μέσω ενός μηνιαίου newsletter, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και να αποκτήσουν πιο γρήγορα πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Δήλωσε συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα Live Sessions: εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο