Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το MBA Full-time και Part-time του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ξεκίνησαν  οι αιτήσεις για το MBA πρόγραμμα, πλήρους και μερικής φοίτησης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που διοργανώνεται από τα Τμήματα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας .

Το πρόγραμμα αυτό είναι το πρώτο ΜΒΑ πρόγραμμα που λειτούργησε στην Ελλάδα και από το 1985 εκπαιδεύει τις νέες γενιές ηγετών του ελληνικού και διεθνούς επιχειρείν.

Η διάρκεια του προγράμματος πλήρους φοίτησης είναι 4 εξάμηνα και  φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μία από τις  εξής κατευθύνσεις:

 • Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 • Χρηματοοικονομική Διοίκηση.
 • Διοίκηση Μάρκετινγκ.

Η διάρκεια του προγράμματος μερικής φοίτησης (part-time) είναι 5 εξάμηνα και οι φοιτητές επιλέγουν μια από τις παρακάτω κατευθύνσεις:

 • Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 • Οργάνωση και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Επιχειρήσεων και Εταιρειών Νέας Τεχνολογίας
 • Λειτουργικό και Ρυθμιστικό Πλαίσιο των Επιχειρήσεων και των Χρηματοπιστωτικών Αγορών.

Αξίζουν να σημειωθούν τα εξής :

 • Στο μεταπτυχιακό διδάσκει διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό από  την Ελλάδα και το εξωτερικό με πλούσιο δημοσιευμένο επιστημονικό στα εγκυρότερα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σημαντική διεθνή επαγγελματική εμπειρία.
 • Μέσα από τη συνεργασία του προγράμματος με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να εκπονήσουν διπλωματικές εργασίες σε πραγματικά θέματα που ενδιαφέρουν τις εταιρίες. Μερικές από τις εταιρίες που παρείχαν χορηγίες για εκπόνηση διπλωματικών εργασιών είναι η ΤΙΤΑΝ, η  ALPHA BANK, η ΜΙΝΕΡΒΑ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, το ΠΛΑΙΣΙΟ, η S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ κ.α.
 • Οι φοιτητές του ΜΒΑ κάθε χρόνο γνωρίζουν παγκόσμιες διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, όπως το Global Management Challenge και το E-Strat, το μεγαλύτερο επιχειρηματικό παίγνιο της Loreal.
 • Το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων από την αγορά εργασίας είναι πολύ υψηλό. Απόφοιτοι του προγράμματος  κατέχουν θέσεις στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.
 • Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατατάχθηκε στην 47η θέση μεταξύ των καλύτερων Business Schools της Δυτικής Ευρώπης και το πρόγραμμα ΜΒΑ Full time, ειδικότερα, κατατάχθηκε 20ο στην κατηγορία ΜΒΑ Full Time στη Δυτική Ευρώπη για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, σύμφωνα με το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης και Αξιολόγησης Eduniversal Best Masters. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος έχουν ξεκινήσει. Ο πρώτος γύρος αιτήσεων διαρκεί έως τις 16 Μαρτίου 2015. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η  31η Μαίου 2015.

Για να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα MBA FULL TIME πατήστε  εδώ

Για να δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα MBA PART TIME πατήστε  εδώ

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο