4ο Συνέδριο MoodleMoot 2020 Εκπαιδευτικά Νέα

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με φορείς εκπαίδευσης και ανάπτυξης, διοργανώνουν στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2020 το 4ο Συνέδριο MoodleMoot, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά.

Το Moodle είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα εικονικού περιβάλλοντος μάθησης (Virtual learning environment-VLE), που χρησιμοποιείται σήμερα από 120 εκατομμύρια και πλέον χρήστες. Πέρα από τη εκτεταμένη χρήση του σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, το Moodle χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες παγκοσμίως για την εκπαίδευση προσωπικού και την εκπαίδευση και υποστήριξη πελατών.

Σκοπός του Συνεδρίου MoodleMoot είναι να προωθήσει τον γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα, στην Κύπρο και διεθνώς.

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

  • Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Μέλη της Ακαδημαϊκής-Ερευνητικής Κοινότητας
  • Ερευνητές της Εκπαίδευσης
  • Εκπαιδευτές Ενηλίκων
  • Εταιρείες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που χρησιμοποιούν το Moodle.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων παρουσιάσεων είναι η 15η Οκτωβρίου 2020. Η φόρμα υποβολής των εργασιών είναι διαθέσιμη εδώ

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής των συμμετεχόντων είναι στις 22 Νοεμβρίου 2020.  Η εγγραφή παρακολούθησης είναι διαθέσιμη εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του MoodleMoot Greece - Cyprus 2020.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα