Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία Google Generation, για γυναίκες στην επιστήμη των υπολογιστών

Η Google ανακοίνωσε το πρόγραμμα επιβράβευσης Generation Google Scholarship: for women in computer science για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Οι υποτροφίες Google Generation απευθύνονται σε φοιτήτριες που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν στους τομείς της Επιστήμης Υπολογιστών, της Μηχανικής Υπολογιστών, της Πληροφορικής.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών ιδρύθηκε για να βοηθήσει τις φοιτήτριες να διαπρέψουν στην τεχνολογία και να γίνουν ηγέτιδες στον τομέα αυτό.

Οι φοιτήτριες που θα επιλεχθούν θα λάβουν χρηματικό βραβείο ύψους 7,000 ευρώ (ή τοπικό ισοδύναμο) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Οι υποτροφίες θα απονεμηθούν με βάση την ισχύ του αντίκτυπου κάθε υποψηφίας στη διαφορετικότητα, την ηγεσία και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε φοιτήτριες που πληρούν όλα τα ελάχιστα προσόντα και ενθαρρύνοται σθεναρά οι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την επιστήμη των υπολογιστών να υποβάλουν αίτηση.

Υποβολή αιτήσεων

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική αίτηση που περιλαμβάνει:

  • Γενικές πληροφορίες (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και λεπτομέρειες σχετικά με τα τρέχοντα και τα προβλεπόμενα πανεπιστήμια σας)
  • Βιογραφικό
  • Ακαδημαϊκά αντίγραφα
  • Απαντήσεις σε ερωτήσεις σύντομης απάντησης (2 ερωτήσεις, έως 500 λέξεων έκαστη)

Προθεσμία υποβολής αίτησης: 23 Απριλίου 2024.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση υποβάλλεται στην αγγλική γλώσσα και απαιτεί την απάντηση σε 2 ερωτήσεις, έως 500 λέξεων έκαστη.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να απευθύνονται στη διεύθυνση: generationgoogle-emea@iie.org

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο