Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χρηματοδότηση 163 Αιτήσεων στο πλαίσιο της 5ης Προκήρυξης Υποτροφιών ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες

Κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας αξιολόγησης των Αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της «5ης Προκήρυξης Υποτροφιών για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες», το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.) προχώρησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στην ανακοίνωση των Καταλόγων των προς Χρηματοδότηση Αιτήσεων σε όλες τις Επιστημονικές Περιοχές. Συγκεκριμένα, από τις 843 συνολικά υποβληθείσες Αιτήσεις, χρηματοδότηση ύψους 4,600,00.00 ευρώ θα λάβουν οι 163 Αιτήσεις που διακρίθηκαν.

Στόχος της Δράσης είναι η υποστήριξη των Υποψηφίων Διδακτόρων για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου έρευνας, και ειδικότερα για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της χώρας.

Η Ανακοίνωση των Καταλόγων των προς Χρηματοδότηση Προτάσεων στο πλαίσιο της 5ης Προκήρυξης Υποτροφιών για Υποψήφιους/ες Διδάκτορες είναι διαθέσιμη εδώ.

Σχετικά με το ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
Το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας δημιουργήθηκε (Ν. 4429/2016) από τη ζωτική ανάγκη υποστήριξης των Ελλήνων και Ελληνίδων Επιστημόνων. Αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Σκοπός του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. είναι η προαγωγή της έρευνας και της καινοτομίας στη χώρα και ειδικότερα η αξιολόγηση και χρηματοδότηση της ελεύθερης έρευνας, δηλαδή των ερευνητικών δραστηριοτήτων, των ερευνητικών υποδομών και των τεχνολογικών εφαρμογών τους, που προκύπτουν από επιστημονική περιέργεια, χωρίς θεματικούς αποκλεισμούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς με μοναδικό κριτήριο την επιστημονική ποιότητα και αριστεία.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο