Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στα Τρίκαλα

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2024 - 2025.

  • Για το Τμήμα Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 151 θέσεις
  • Για το Τμήμα Τεχνικής Εκπαίδευσης προκηρύσσονται 30 θέσεις

Υποβολή Αιτήσεων
Η υποβολή της αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη, καθώς και των ελλιπών δικαιολογητικών που θα συμπεριλαμβάνονται στην αναρτηθείσα κατάσταση, θα γίνεται σε κλειστό φάκελο προσωπικά από τους υποψηφίους ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ή με συστημένες επιστολές μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή εταιρειών Ταχυμεταφορών (με ευανάγνωστη ημερομηνία παραλαβής του φακέλου από τον αρμόδιο υπάλληλο της υπηρεσίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή των εταιρειών Ταχυμεταφορών) στη διεύθυνση: Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης, Στρατόπεδο «Καβράκου», οδός Τσιτσάνη, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα, μέχρι 30 Απρ 2024 το αργότερο.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά που συμπεριλαμβάνονται στην κατάσταση που θα αναρτηθεί την 14 Μαΐ 2024 στην ιστοσελίδα στης Σχολής https://smy.army.gr, το αργότερο μέχρι την 17 Μαΐ 2024.

Επικοινωνία - Πληροφορίες
Λοιπές πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται από:

  • Τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών - Τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης (Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ», οδός Τσιτσάνη, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα) κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00.
  • Στο τηλέφωνο 2431432203.
  • Από την ιστοσελίδα της Σχολής (smy.army.gr) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( e-mail: smy-tpee@army.gr ).

Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη εδώ και στην ιστοσελίδα της Σχολής εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο