Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία της Eurobank

Η Eurobank βρίσκεται δίπλα στους νέους φοιτητές και τους βοηθάει να κατακτήσουν τον επόμενο μεγάλο στόχο τους. Σε συνεργασία με την CollegeLink, παρέχουν την πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr για να προσφέρουμε σε νέους τα εφόδια που χρειάζονται για να εκπαιδευτούν, να δικτυωθούν και να εντοπίσουν μελλοντικές ευκαιρίες στην αγορά εργασίας.

Τι προσφέρει η πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr 

Μέσα από την πλατφόρμα, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως:

  • Ενημέρωση για εξελίξεις της ακαδημαϊκής κοινότητας, θέσεις εργασίας και τάσεις της αγοράς.
  • Ανάπτυξη και καλλιέργεια μη τεχνικών δεξιοτήτων (soft skills).
  • Εκπαίδευση και εξειδίκευση με πιστοποίηση από γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο τους.
  • Εξατομικευμένη καθοδήγηση από επαγγελματίες.
  • Εύρεση ευκαιριών πρακτικής άσκησης στην Eurobank και άλλες εταιρείες.

Επιπλέον, τα μέλη του mprostagiatinpaideia.gr θα έχουν πρόσβαση στο κανάλι της πλατφόρμας στο Discord, όπου θα μπορούν να αλληλοεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο και να ενημερώνονται για δια ζώσης ή online συναντήσεις και άλλες δράσεις της κοινότητας.

Σε ποιους απευθύνεται η πλατφόρμα

Η πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr απευθύνεται σε τελειόφοιτους φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια και σε φοιτητές που έχουν βραβευτεί στο πλαίσιο του προγράμματος Μπροστά για την Παιδεία τα έτη 2019-2023.

Εάν είσαι τελειόφοιτος φοιτητής πανεπιστημίου, μπορείς να κάνεις αίτηση για εγγραφή από 19 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου 2024 ή σε ένα από τα επόμενα διαστήματα εγγραφών που θα ανακοινωθούν από την Eurobank και την CollegeLink.

Εάν έχεις βραβευτεί στο πλαίσιο του προγράμματος Μπροστά για την Παιδεία τα έτη 2019-2023, μπορείς να κάνεις εγγραφή με τον προσωπικό κωδικό που θα λάβεις στο email σου.  

Κάνε την εγγραφή σου στην πλατφόρμα mprostagiatinpaideia.gr.

Η συνεργασία με την CollegeLink
Η διαχείριση της πλατφόρμας mprostagiatinpaideia.gr γίνεται από τους συνεργάτες της Eurobank στην CollegeLink.
Η CollegeLink είναι η Νο.1 πλατφόρμα διασύνδεσης υποψήφιων και εταιρειών στην Ελλάδα, με εξειδίκευση σε οικονομοτεχνικές θέσεις και θέσεις τεχνολογίας με μηδενική έως και μεσαία εμπειρία.  
Κατανοεί τις ανάγκες των νέων, επενδύει σε αυτούς και τους συνδέει με εταιρείες και θέσεις εργασίας. Παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και ανάπτυξης τεχνικών και μη τεχνικών δεξιοτήτων (soft & hard skills).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο