Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρακτική άσκηση στην Pfizer στη Θεσσαλονίκη

Είσαι παθιασμένος/η με την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχµής για την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη; Γίνε μέλος της Pfizer, παγκόσμιου ηγέτη στα φαρμακευτικά προϊόντα, και λάβε μέρος σε μια δυναμική εμπειρία πρακτικής άσκησης, όπου θα συνεισφέρεις σε πρωτοποριακά έργα που επηρεάζουν τις ζωές εκατομμυρίων!

Το παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (Center for Digital Innovation – CDI) στη Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος και μοναδικός ψηφιακός κόμβος της εταιρείας με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων που μπορούν να οδηγήσουν σε νέα φάρμακα και θεραπείες, σε μια καλύτερη εμπειρία για τους ασθενείς, σε έναν υγιέστερο κόσμο για όλους. 

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer κάθε χρόνο αναζητά υποψηφίους για 6 μήνες πρακτικής άσκησης. Οι υποψήφιοι εργάζονται πάνω σε σημαντικά projects που αφορούν βασικά επιχειρησιακά προγράμματα και ανάγκες. 

Αν είσαι στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών σου ή είσαι νέος/νέα πτυχιούχος με 0-2 έτη προϋπηρεσία και θέλεις να γνωρίσεις νέες τεχνολογίες και καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα! 

Μπορείς να ξεκινήσεις να χτίζεις το μέλλον σου δίπλα σε μέντορες, industry leaders και ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα πρώτα βήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Θα συμμετέχεις σε projects, team meetings με συναδέλφους και συνεργάτες και θα μάθεις πολλά. 

Προσόντα:

  • Πρόσφατα απόφοιτος/η (έως 2 χρόνια από την απόκτηση του πτυχίου σας) ή τελειόφοιτος/η φοιτητής/ήτρια 
  • Πτυχίο ή σπουδές σε κλάδο STEM ή Business
  • Ισχυρές ακαδημαϊκές επιδόσεις
  • Πάθος για την τεχνολογία και όλα τα ψηφιακά
  • Εμπειρία 0-2 ετών
  • Γνώση Αγγλικών & Ελληνικών

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 10 Μαΐου 2024. Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα ληφθούν υπόψη.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης θα βρεις εδώ https://bit.ly/3Jgcik4.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer θα βρεις εδώ centerfordigitalinnovation.pfizer.com/gr.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο