Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Women Elevation" από το Woman Do Business

Το Women Do Business στο πλαίσιο του διακρατικού εκπαιδευτικού προγράμματος "Women Elevation" που χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για την περίοδο 2014-2021, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Business Innovation Greece",  θα πραγματοποιήσει μια ακαδημία που θα δώσει την ευκαιρία σε 35 γυναίκες από επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας να εξελίξουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες, να αναπτύξουν soft skills και να ενημερωθούν για την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εφαρμογές της στις δικές τους ιδέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησής των επιχειρηματιών ή μελλοντικών επιχειρηματιών, προσφέροντας εκπαίδευση, καθοδήγηση και πόρους που θα τις βοηθήσουν να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να δημιουργήσουν καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες με βιώσιμο προσανατολισμό.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα δικτύωσης εσωτερικά της Ακαδημίας, αλλά και στο εξωτερικό μέσω study trip για κάποιες επιλεχθείσες, στη Νορβηγία!

Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την αίτησή σου για το πρόγραμμα και φτάσε ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. 

Υποβολή αιτήσεων μέχρι και την Δευτέρα 15/01!

Διεξαγωγή προγράμματος: Ιανουάριος - Απρίλιος 2024 
Τρόπος Διεξαγωγής Προγράμματος: Online

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο