Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία - Fintech» από το ΕΚΠΑ

Το Μεταπτυχιακό στη Χρηματοοικονομική Τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει δομημένη και στοχευμένη εκπαίδευση τόσο στους σημερινούς όσο και στους μελλοντικούς επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα, λαμβάνοντας υπόψη τα πιο σύγχρονα εργαλεία στην αγορά σήμερα. Η θεωρία και η πράξη συνδυάζονται για να εξοπλίσουν τους φοιτητές με μια σταθερή βάση στις οικονομικές αρχές και μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών. Η  ύλη των μαθημάτων προσαρμόζεται στις γρήγορες και συνεχείς αλλαγές στα ολοένα και πιο περίπλοκα σύγχρονα χρηματοοικονομικά συστήματα.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα με σκοπό την εκπαίδευση φοιτητών και στελεχών που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικονομίας και αναδιαμορφώνουν το τοπίο των χρηματοπιστωτικών αγορών. Αυτές οι τεχνολογίες δημιουργούν εκπληκτικές ευκαιρίες για όσους είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνάμεις τους, αντιμετωπίζοντας τις έννοιες του χρήματος, της πίστωσης και της διαχείρισης κινδύνων, της ασφάλειας των πληροφοριών, των πληρωμών και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου με νέα αναδιαρθρωμένη προσέγγιση.

Η οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Εντατικού ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» («Fintech») θα υλοποιηθεί με μικτή εκπαιδευτική διαδικασία (blended learning), δηλαδή, με συμβατική διά ζώσης διδασκαλία σε αίθουσα, σε ποσοστό 30% και με τη χρήση μεθόδων σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε ποσοστό 70%. Η επιλογή της/ων εκπαιδευτικής/ων διαδικασίας/ών διδασκαλίας εναπόκειται στην κρίση της Συντονιστικής Επιτροπής.

Ως απόφοιτος του προγράμματος, θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος για άμεση απασχόληση στην οικονομία που βασίζεται στα δεδομένα, έχοντας νέες γνώσεις και αποκτώντας βαθιά κατανόηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, μεταφέροντας την οικονομική εμπειρία στο επόμενο επίπεδο και, ως εκ τούτου, σε θέση όχι μόνο να προβλέπεις αλλά και να διαμορφώνεις και να εκμεταλλεύεσαι τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Αιτήσεις

 Καταληκτική ημερομηνία υποβολής β΄ κύκλου: 20 Ιουλίου 2024

Ηλεκτρονική αίτηση πατώντας εδώ

  • Με κατάθεση της αίτησης στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Fintech, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στα τηλ 210 3689802, 6973 897220 ή 6937 243205 και στο email fintech@ba.uoa.gr
  • Με email στη διεύθυνση fintech@ba.uoa.gr στο οποίο θα έχετε επισυνάψει την αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  • Ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, στη διεύθυνση: Γρυπάρειο Μέγαρο Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, 105 59 Αθήνα, 5ος όροφος γραφείο 520 Υπόψη Κ. Αμπατζή

Πατήστε εδώ και κατεβάστε την αίτηση είτε σε μορφή word είτε σε μορφή pdf

Δείτε την προκήρυξη εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα: 
Ιστοσελίδα Προγράμματος: https://fintech.ba.uoa.gr/
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3689802, 6973 897220 ή 6937 243205
Email: fintech@ba.uoa.gr
Facebook: @fintech.ba.uoa
Instagram: @fintech.ba.uoa

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο