Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Marketing Arena Advanced: Μπείτε στην αρένα του Digital Marketing και διεκδικήστε μια θέση στη Netstudio

Η Netstudio, μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και online καταστημάτων στην Ελλάδα, ανακοινώνει το τρίτο Marketing Arena με ακόμα πιο εξελιγμένο και ανανεωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

"Με χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του πολυαναμενόμενου Marketing Arena Advanced. Μέχρι τώρα, έχουν εκπαιδευτεί 40 digital marketers συνολικά, από τους οποίους κάποιοι έχουν γίνει ανεκτίμητα μέλη της ομάδας μας. Μέσα από το Marketing Arena Advanced, θα εκπαιδεύσουμε 20 ανθρώπους σαν να επρόκειτο να εργαστούν στο τμήμα marketing της εταιρείας, εφοδιάζοντάς τους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσουν στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο." - Γιάννης Καράμπελας, Ιδρυτής & CEO της Netstudio.

Το Marketing Arena Advanced απευθύνεται σε digital marketers με εμπειρία στον χώρο τουλάχιστον δύο ετών, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν στις πιο προηγμένες μεθοδολογίες και εργαλεία marketing που χρησιμοποιεί η εταιρεία για τους πελάτες της. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από έμπειρα στελέχη της αγοράς και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως το Performance Marketing, Marketing Automation, Social Media Management, SEO και Conversion Rate Optimization.

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν στα γραφεία της Netstudio στον Άγιο Στέφανο τον Ιούνιο, με ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές εκπαιδεύσεις καθώς και εβδομαδιαίες ασκήσεις για την εφαρμογή των γνώσεων που αποκτούν οι συμμετέχοντες. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια τελική εξέταση και συνέντευξη πρόσληψης την τελευταία εβδομάδα.

Η συμμετοχή στο Marketing Arena Advanced είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής διαβάστε εδώ.

Σχετικά με τη Netstudio:
Η Netstudio, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων, online καταστημάτων και εφαρμογών και του digital marketing, και με πελάτες σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής κοινότητας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του ψηφιακού τοπίου.

Με δεκαεννιά χρόνια εμπειρίας, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους ηγέτες στον χώρο, προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και καινοτόμες λύσεις που επιτυγχάνουν αποτελέσματα βοηθώντας τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες και να αναπτυχθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.netstudio.gr.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο