Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Infosession MSc in Bioeconomy: Biotechnology and Law

Εγγραφείτε στο Infosession που διοργανώνει το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στις 29 Μαΐου 2024 (18.00-18.30) για το MSc in Bioeconomy: Biotechnology and Law, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ!

Λίγα λόγια για το ΠΜΣ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Βιοοικονομία: Βιοτεχνολογία και Δίκαιο προσφέρεται από τη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γνώσεις και να αναπτύξει δεξιότητες για όσους απασχολούνται σε δημόσιες ή ιδιωτικές υπηρεσίες που ασχολούνται με τη διαβούλευση, διαχείριση και μελέτες βιοτεχνολογικών προϊόντων και διαδικασιών και επιθυμούν να εμπλακούν στη Βιοοικονομία.

Ημερομηνία έναρξης: Νοέμβριος 2024 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2024 (Έλληνες υποψήφιοι) ή έως ότου συμπληρωθούν οι θέσεις

  • Πανεπιστημιούπολη: Θέρμη, Θεσσαλονίκη
  • Διάρκεια/Τρόπος διεξαγωγής: 1,5 έτη πλήρους φοίτησης (μη πειραματική διατριβή) ή 2 έτη πλήρους φοίτησης (πειραματική διατριβή) ή μερικής απασχόλησης (η διάρκεια διπλασιάζεται) / εξ αποστάσεως εκπαίδευση / Σαββατοκύριακα
  • Διδασκόμενη γλώσσα: Αγγλικά
  • Προϋποθέσεις εισόδου: Προπτυχιακός τίτλος σπουδών από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο
  • Γλωσσικές απαιτήσεις:IELTS (ακαδημαϊκό 6.5 και άνω), TOEFL (IBT, 95 και άνω) ή TOEIC (745 και άνω) ή αναγνωρισμένο από το ελληνικό κράτος πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου C1.
  • Δίδακτρα: 2.700€ (συνολικά), Βραβεία Αριστείας για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο