Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εκπαιδευτικό φεστιβάλ για την τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση από το Ίδρυμα Ωνάση

Πόσο «κοντά» νιώθετε στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ);

Το Ίδρυμα Ωνάση διοργανώνει ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ που στοχεύει στη γνώση, την κατανόηση και τη χρήση αλγοριθμικών τεχνολογιών, δεδομένων και λογισμικού, βάζοντας στο επίκεντρο τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς, ανεξάρτητα από το επίπεδο των τεχνολογικών τους γνώσεων.

Η δράση "AI_ducation Festival: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση | Διαμορφώνοντας τα σχολεία του μέλλοντος" οργανώνεται και συντονίζεται από το Ίδρυμα Ωνάση με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Τόπος Διεξαγωγής: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Κεντρική Σκηνή

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής της Δράσης: 4 & 5 Ιουλίου 2024, 9:00-19:00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής

Δηλώστε συμμετοχή στο διήμερο AI_ducation Festival και αποκτήστε τα εργαλεία τα οποία ανοίγουν τον δρόμο για νέες διδακτικές πρακτικές που αναβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Απευθύνεται σε: Εκπαιδευτικούς, διευθυντές/διευθύντριες σχολικών μονάδων, στελέχη εκπαίδευσης και φοιτήτριες/φοιτητές

Βεβαίωση παρακολούθησης: Σε όσα άτομα παρακολουθήσουν το AI_ducation Festival και τις δύο ημέρες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα ληφθούν φωτογραφίες των συντελεστών και των συμμετεχόντων ενώ όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ θα βιντεοσκοπηθούν με επιμέλεια της ΑΡΙΟΝΑ για λόγους καταγραφής, αρχειοθέτησης και δημόσιας προβολής του Φεστιβάλ και του θέματος «Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση» δημοσίως με τα μέσα επιλογής της ΑΡΙΟΝΑ, όπως μέσα από τις ιστοσελίδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έντυπα, μέσα μαζικής επικοινωνίας ή ακόμα επιγραμμικές (οn-line) πλατφόρμες, όπως το YouTube.

Περισσότερες Πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: www.onassis.org/el/whats-on/ai-ducation-festival-artificial-intelligence-in-education

Email: education@onassis.org

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο