Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

15ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) | Call for Participants

To 15ο ΣΦΗΜΜΥ είναι γεγονός!

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι ένα πανελλήνιο συνέδριο το οποίο ξεκίνησε το 2007 στην Αθήνα. Αποτελεί μια τριήμερη ετήσια διοργάνωση που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών αλλά και των υπόλοιπων πολυτεχνικών σχολών σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Το ΣΦΗΜΜΥ, φέτος, διοργανώνεται στη Ξάνθη, 19-21 Απριλίου 2024, υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σε μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για το Πανεπιστήμιο, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει: Ομιλίες με θέματα που αφορούν την επιστημονική επικαιρότητα, διαδραστικά workshop, επαφή με εκπροσώπους εταιρειών, στο Career@sfhmmy, παρουσιάσεις paper, τα project του διαγωνισμού preΣΦΗΜΜΥ 8 με θέμα “Assistive Technologies” και διαγωνισμούς όπως ECESCODE και ArtΣΦΗΜΜΥ

Δήλωσε συμμετοχή στο παρακάτω Link:

https://sfhmmy.gr/en/authentication/register

Μην χάσεις αυτή την μοναδική ευκαιρία!

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο