Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατατάσσεται στη θέση #1 σε Κύπρο και Ελλάδα, και #35 στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, συνεπές στην κοινωνική του αποστολή και στο πλαίσιο της συνεχούς του προσφοράς προς την κοινότητα, δίνει την ευκαιρία σε νέες και νέους να διεκδικήσουν, μέσω μιας σειράς διαγωνισμών συγγραφής δοκιμίων, υποτροφίες (75%, 50% και 30%) σε συγκεκριμένα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Τα δοκίμια θα αξιολογηθούν από Επιτροπή Ακαδημαϊκών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: πρωτοτυπία, κριτική σκέψη, ανάλυση, τρόπος γραφής.

Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων (MIS)

Η Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων είναι η μελέτη της Τεχνολογίας, των Ανθρώπων και των Επιχειρηματικών Διαδικασιών και των σχέσεων μεταξύ τους. Το προπτυχιακό πρόγραμμα Διοικητική Πληροφοριακών Συστημάτων (MIS) είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα εξοπλίσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για να γίνουν οι εμπειρογνώμονες που θα μετατρέψουν μια Επιχείρηση σε Τεχνολογική Επιχείρηση.

Όσοι/ες μπορούν να επιλύουν προβλήματα, να σκέφτονται στρατηγικά την τεχνολογία και να διαχειρίζονται τον Τεχνολογικό, Οικονομικό και Κοινωνικό Μετασχηματισμό μπορούν να διεκδικήσουν μία υποτροφία για το συγκεκριμένο πρόγραμμα γράφοντας ένα δοκίμιο 300 λέξεων στην αγγλική γλώσσα με τίτλο «Ψηφιακός μετασχηματισμός: Είναι μόνο για την τεχνολογία;» και μία συνοδευτική επιστολή που να παρουσιάζει τα ενδιαφέροντα και τα κίνητρά τους. 

Περισσότερα και όροι συμμετοχής: https://www.unic.ac.cy/el/cot-f23/

Διαχείριση Φιλοξενίας ή Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού, Αναψυχής και Οργάνωσης Εκδηλώσεων 

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο κύριος στόχος αυτής της εορταστικής ημέρας, είναι να αναδείξει την οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική συμβολή του τουρισμού στην ευδαιμονία και την ευημερία της διεθνούς κοινότητας. Το “Investing in People, Planet and Prosperity” είναι το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού και έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο “Investing in People, Planet and Prosperity” και προσκαλεί τους/ις ενδιαφερόμενους/ες να συμμετάσχουν διεκδικώντας υποτροφία για τα συγκεκριμένα προγράμματα, υποβάλλοντας ένα σχετικό δοκίμιο 600-800 λέξεων στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα και όροι συμμετοχής: https://www.unic.ac.cy/el/crt-f23/

Διοίκηση Μάρκετινγκ

Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή στην οποία οι νέες τεχνολογίες όπως 5G, τεχνητή νοημοσύνη, ιογενής και επαυξημένη πραγματικότητα, και gaming έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις αφού οι νέες αυτές τεχνολογίες υπόσχονται περισσότερη αποτελεσματικότητα, αποδοτικότητα, διαδραστικότητα, και διαφάνεια. 

Όσοι/ες ενδιαφέρονται για τους τρόπους με τους οποίους η νέα ψηφιακή εποχή επηρεάζει τις επιχειρήσεις, καλούνται να υποβάλουν δοκίμιο 800-1,000 λέξεων στην αγγλική γλώσσα με θέμα «Οι ψηφιακές τεχνολογίες και ο αντίκτυπός τους στις εμπειρίες επωνυμίας των καταναλωτών και στις αλληλεπιδράσεις με τις υπηρεσίες» για να διεκδικήσουν υποτροφία στο πρόγραμμα Διοίκησης Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Περισσότερα και όροι συμμετοχής: https://www.unic.ac.cy/el/cdt-f23/

Διοίκηση Επιχειρήσεων 

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα πτυχίο που περιλαμβάνει τη μελέτη ενός ευρέος φάσματος θεμάτων όπως Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική, Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Πληροφοριακά Συστήματα, και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πτυχίων σε όλο τον κόσμο. Οι φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέγουν αυτό τον κλάδο μπορεί να το κάνουν για διάφορους λόγους και αυτοί οι λόγοι διαφέρουν μεταξύ ατόμων και μπορεί να αλλάξουν καθώς αλλάζουν οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν μια υποτροφία στον τομέα, μπορούν να υποβάλουν ένα δοκίμιο 600-800 λέξεων, στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα με θέμα «Γιατί να σπουδάσει κανείς Διοίκηση Επιχειρήσεων σήμερα;» 

Περισσότερα και όροι συμμετοχής: https://www.unic.ac.cy/el/cba-f23/
    
Προθεσμία υποβολής δοκιμίων: 1 Σεπτεμβρίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Ντέπη Φτανού στο τηλέφωνο 222841728 / ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ftanou.d@unic.ac.cy ή με τον κ. Στέλιο Σωκράτους στο τηλέφωνο 22841528 / ηλεκτρονικά στη διεύθυνση socratous.st@unic.ac.cy.

Σχετικά με τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ηγείται στην εκπαίδευση στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών. Ενδεικτική, ως προς αυτό, είναι η κατάταξη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, από το Times Higher Education World University Rankings by Subject 2023 στη θέση #1 σε Κύπρο και Ελλάδα, #35 στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ανάμεσα στα κορυφαία 151–175 πανεπιστήμια στον κόσμο, στον τομέα.

Η Σχολή διακρίνεται για μία σειρά από καινοτόμα προγράμματα, ένδειξη συνεχούς προόδου στον τομέα του Επιχειρείν και της Τεχνολογίας. Τονίζεται δε ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσέφερε πρώτο παγκοσμίως το κορυφαίο ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα των ψηφιακών νομισμάτων, καθώς και το πρώτο διεθνώς μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα του μετασύμπαντος. Στρατηγική προτεραιότητα της Σχολής παραμένει η συνεχής βελτίωση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα και στις τάσεις σε διεθνές επίπεδο, καθώς και τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, της οικονομίας και της αγοράς εργασίας. 

Αν κι εσύ θέλεις να σπουδάσεις σε ένα από τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και ένας ακαδημαϊκός εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου για να σε ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής, καθώς και για όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο