Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην 87η ΔΕΘ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 με κοινό εκθετήριο των τριών δημόσιων κυπριακών πανεπιστημίων στο PAVILION 16.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ και του εκθετηρίου των τριών δημόσιων κυπριακών Πανεπιστημίων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών και για τα Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης που προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του.

Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, το ΑΠΚΥ προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Είναι ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά πανεπιστήμια και οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του. 

Επισκεφθείτε το εκθετήριο και λάβετε πληροφορίες για:

  • την εισδοχή σε Προγράμματα Σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία, καθώς και για το ανταγωνιστικό κόστος φοίτησης και τις εκπτώσεις διδάκτρων σε ομάδες του πληθυσμού.
  • το Πανεπιστήμιο γενικότερα, τις υποδομές τηλεκπαίδευσης και τις υπηρεσίες που προσφέρει στη φοιτητική του κοινότητα.

Με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, η 87η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης είναι το σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός του 2023. Σε μία περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων στο εγχώριο και στο διεθνές επίπεδο, η 87η ΔΕΘ θα παρουσιάσει όλες τις νέες προκλήσεις στην τεχνολογία, καινοτομία, προστασία του περιβάλλοντος, ενέργεια, εκπαίδευση, start-ups και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο