Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ReGeneration Academy on Technical Business Analysis 4 Women powered by Microsoft

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά με το νέο “ReGeneration Academy on Technical Business Analysis 4 Women powered by Microsoftτο οποίο έχει στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στον κλάδο της Τεχνολογίας. Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική  κατάρτιση σε περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και ευκαιρίες τοποθέτησης σε καίριες θέσεις εργασίας μειώνοντας έτσι ενεργά το φυλετικό χάσμα στους τομείς της Τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, το ReGeneration Academy on Technical Business Analysis 4 Women powered by Microsoft, αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης διάρκειας 60 ωρών επί βασικών και προχωρημένων αρχών σχετικών με την επιχειρησιακή ανάλυση στο χώρο της Τεχνολογίας.

Oι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν ουσιαστική γνώση σχετικά με τις σύγχρονες τεχνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται στο επάγγελμα του Technical Business Analyst όπως συλλογή και καταγραφή των απαιτήσεων για συστήματα και λύσεις πληροφορικής (Software Requirements Specification Documents), σχεδιασμό συστημάτων και διαδικασιών (UML Diagrams), δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων και υλοποιήσεων λογισμικού (prototypes, wireframes, low-code/ no-code apps), αξιοποίηση βάσεων δεδομένων (SQL), ανάλυση και απεικόνιση δεδομένων (Excel, Power BI), κατανόηση επιχειρηματικών διαστάσεων (ανάλυση περιβάλλοντος, δημιουργία αξίας, διαφοροποίηση).

Μέσα από αυτή την ακαδημία,οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν τη γνώση που χρειάζονται για τη γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στoν επιχειρησιακό κόσμο και την τεχνική πραγματικότητα, μέσα από την κατανόηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και της διαχείρισης έργων εντάσεως τεχνολογίας, αλλά και δεξιότητες όπως, η ανάλυση δεδομένων, η συγγραφή προδιαγραφών συστημάτων (requirements), ο σχεδιασμός λύσεων πληροφορικής και η επικοινωνία με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders).

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την ακαδημία, οι finalists θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένες γνώσεις και ισχυρό θεωρητικό και εφαρμοσμένο υπόβαθρο, ώστε να απορροφηθούν και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στους τομείς:

 • Business Analysis
 • Technical Business Analysis
 • Business System Analysis
 • Project/ Product Analysis & Management
 • Business Data Analysis

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πτυχιούχοι

 • Απόφοιτες* ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, μίας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:
 • Σχολές Πληροφορικής, Επιστήμης Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
 • Σχολές Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ
 • Σχολές Ψηφιακών Συστημάτων
 • Σχολές Ανάπτυξης Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Apps Development) και Κινητών συσκευών (Mobile Apps Development)
 • Σχολές Φυσικής, Μαθηματικών και Στατιστικής
 • Σχολές Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών
 • Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών
 • *και όσες αναμένουν το πτυχίο τους εντός τριμήνου ή εκκρεμεί η πτυχιακή εργασία.

Νέες
Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία
Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες
Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν live σε virtual τάξη.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και 31 Ιανουαρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ και εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο