Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προετοιμασία Αιτήσεων για Ελληνόφωνα Μεταπτυχιακά στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται άνοδος στην τάση των μαθητών να επιλέγουν ελληνόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα σε Ελλάδα ή Κύπρο. Όλο και πιο ανταγωνιστικοί υποψήφιοι διεκδικούν θέσεις σε πανεπιστήμια με αυστηρά κριτήρια, οπότε η συγγραφή και συλλογή των απαραίτητων εγγράφων προς τα πανεπιστήμια κρίνεται ιδιαίτερα απαιτητική. Άλλωστε, οι αιτήσεις προϋποθέτουν σωστό προγραμματισμό, οργάνωση και συνέπεια για να κατατεθούν εμπρόθεσμα! Τέλος, ακόμη και η αναζήτηση προγράμματος σπουδών απαιτεί χρόνο και έρευνα. Αυτοί, λοιπόν, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η βοήθεια ενός Admissions Consultant.

Ρόλος του Admissions Consultant

Ο/Η Admissions Consultant προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τα εκάστοτε προγράμματα σπουδών των πανεπιστημίων όπως το κόστος, την κατάταξη πανεπιστημίου και τη διαδικασία εισαγωγής. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενημέρωση όσον αφορά τα απαιτούμενα τεστ εισαγωγής και την προετοιμασία που απαιτούν.

Ακόμη, είναι εκείνος/εκείνη που καθοδηγεί στη συγγραφή όλων των απαιτούμενων εγγράφων όπως είναι το Βιογραφικό Σημείωμα (CV), το Personal Statement κ.α. και συμβάλλει στην έγκαιρη υποβολή τους. Έτσι, οι υποψήφιοι αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία στις αιτήσεις ή προετοιμάζονται κατάλληλα για τις συνεντεύξεις.

Υπηρεσίες του Admissions Office του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο Admissions Office του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης προσφέρει:

  • Συμβουλευτική αναφορικά με την επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.
  • Συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων που χρειάζονται συμπεριλαμβανομένης και της συνοδευτικής επιστολής, όπου είναι απαραίτητο.
  • Ενημέρωση σχετικά με υποτροφίες και απαλλαγές διδάκτρων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Προετοιμασία για την προφορική συνέντευξη και παροχή αντίστοιχων κατευθυντήριων γραμμών.

Ο/Η Admissions Consultant του Κέντρου καθοδηγεί από την αναζήτηση του ακαδημαϊκού προγράμματος μέχρι και την τελική αποδοχή σας από το πανεπιστήμιο της επιλογής σας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης είτε τηλεφωνικά στο 2106996015 είτε μέσω email στο info@koutsodontis.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο Admissions Office!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο