Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακό στη «Χρηματοοικονομική Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών και Μονάδων» από το ΠΑΠΕΙ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Χρηματοοικονομική Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών και Μονάδων" του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς αποτελεί μέχρι σήμερα το μοναδικό αναγνωρισμένο από το κράτος ελληνικό μεταπτυχιακό το οποίο εστιάζει στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Δημόσιο.

Σχεδιάστηκε με σκοπό μέσα σε δύο εξάμηνα να παρέχει τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα εφαρμογών της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, αποτελώντας έτσι σημαντικό εφαλτήριο για ανέλιξη και σταδιοδρομία σε θέσεις ευθύνης δημόσιων οργανισμών και μονάδων (υπουργεία, ελεκτικές αρχές, μονάδες τοπικής αυτοδιοίκησης, δημόσιοι οργανισμοί, και γενικότερα, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου).

  • Πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών, προσαρμοσμένο σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις της χρηματοοικονομικής διοίκησης και χρηματοδότησης στο δημόσιο.
  • Μοντέρνα δομή με κάλυψη μεγάλου φάσματος θεμάτων και διάρκεια δύο εξαμήνων

Στο ΠΜΣ θα γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα) της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Το Π.Μ.Σ. για το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Χρηματοοικονομική Διοίκηση Δημόσιων Οργανισμών και Μονάδων» περιλαμβάνει οκτώ (8) υποχρεωτικά μαθήματα.

Τα μαθήματα διεξάγονται εξ αποστάσεως εκτός από μια διάλεξη για κάθε μάθημα στα μέσα κάθε εξαμήνου. Το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να πραγματοποιούνται τρεις διαλέξεις ανά εβδομάδα.

Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται με αυτόν τον τρόπο στις ανάγκες τόσο των στελεχών του δημοσίου, όσο και ενδιαφερόμενων, οι οποίοι διαμένουν εκτός Αττικής.

Το συνολικό κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 5.000 ευρώ.

Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε υπαλλήλους του δημοσίου.

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα πλήρους και μερικής φοίτησης.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 30 Μαΐου 2024

Δείτε την αναλυτική Προκήρυξη!

Πληροφορίες

✓ Γραμματεία
Καραολή και Δημητρίου 80, Πειραιάς 18534, (1ος όροφος, γραφείο 116 & 3ος όροφος, γραφείο 328)
Τηλ.: (210) 414 2184, (210) 414 2093, (210) 414 2153
Mail: bankfin@unipi.gr
✓ Ιστότοπος του Τμήματος: https://bankfin.unipi.gr/
✓ Ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://bankfin.unipi.gr/mscpublicfin/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο