Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΠΜΣ «Ηγεσία, Καινοτομία & Πολιτικές Αξίας στην Υγεία» από το ΠΑΔΑ

Eπιθυμείς να αποκτήσεις τα εργαλεία και τις γνώσεις, που απαιτούνται για να γίνεις ηγέτης στον τομέα της υγείας; 

Το μεταπτυχιακό που σου δίνει τα εφόδια «Ηγεσία, Καινοτομία και Πολιτικές Αξίας στην Υγεία».

Με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ηγεσία, Καινοτομία και Πολιτικές Αξίας στην Υγεία» μπορείς να αναπτύξεις τις ικανότητές σου και να αποκτήσεις την απαραίτητη εμπειρία για να επιτύχεις το όραμά σου, αναλαμβάνοντας σημαντικά καθήκοντα σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κλάδο. Η ηγεσία στον τομέα της υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας, καθώς οι προκλήσεις και οι απαιτήσεις για υψηλής ποιότητας και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών υγείας αυξάνονται διαρκώς. 

Οι ηγέτες στον τομέα της υγείας πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις για να μπορούν να διαχειρίζονται και να καθοδηγούν τους επαγγελματίες της υγείας, να συνεργάζονται μεταξύ τους και να εξασφαλίζουν την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών υγείας. Ένας ηγέτης στον τομέα της υγείας, πρέπει να είναι ικανός, να λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις, να επικοινωνεί αποτελεσματικά, με το προσωπικό υγείας και τους ασθενείς, να παρέχει κατάλληλη κατάρτιση και επιμόρφωση και να συντονίζει τις δραστηριότητες, που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών υγείας. 

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό απευθύνεται κυρίως σε όσους είναι ή στοχεύουν να γίνουν ανώτερα στελέχη διοίκησης δημόσιων οργανισμών, υπηρεσιών και επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, καθώς και ερευνητικών κέντρων και επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο εν λόγω πεδίο, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των υπηρεσιών υγείας και δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) που οδηγεί στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, στο γνωστικό αντικείμενο:

«Ηγεσία, Καινοτομία και Πολιτικές Αξίας στην Υγεία» (M.Sc. in Leadership Innovation, and Value Based Health Policies),

με Ειδίκευση:
1. Λήψη αποφάσεων και σχεδιασμός πολιτικών υγείας (Decision making and health policy planning) ή
2. Έρευνα και αξιολόγηση καινοτομίας και πολιτικών υγείας (Research and evaluation of innovation and policy in health care).

Χρονοδιάγραμμα Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε δύο κύκλους:

Α) 1ος κύκλος: από 20/03/2024 έως και 20/06/2024
Β) 2ος κύκλος: από 01/09/2024 έως και 16/09/2024

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

Επικοινωνία – Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται, την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (https://healthleader.uniwa.gr), ή να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΜΣ, καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., στο 213-2010208 ή μέσω email στη διεύθυνση: eduleader@uniwa.gr, υπόψη κας Σταθάκη Χριστίνας.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο