Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πιστοποίηση του ΠΜΣ Ποσοτική Επενδυτική (ΕΚΠΑ) από την ΕΘΑΑΕ

Ολοκληρώθηκε επισήμως, με την έκδοση της απόφασης από την ΕΘΑΑΕ, η πιστοποίηση του ΠΜΣ Ποσοτική Επενδυτική του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της ΕΘΑΑΕ, στη 32η/14-09-2023 συνεδρίασή του, αποφάσισε τη χορήγηση πιστοποίησης με πλήρη συμμόρφωση στο ΠΜΣ «Ποσοτική Επενδυτική» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Με την έκδοση της σχετικής απόφασης ολοκληρώθηκε επισήμως και με απόλυτη επιτυχία η σύνθετη αυτή διαδικασία, η οποία είναι συμβατή με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και Πρότυπα Πιστοποίησης και περιλαμβάνει την υποβολή φακέλου στην ΕΘΑΑΕ και την επιθεώρηση του ΠΜΣ από Εξωτερική Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες καθηγητές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Είμαστε υπερήφανοι που το ΠΜΣ «Ποσοτική Επενδυτική» είναι από τα πρώτα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ, αλλά και της χώρας που λαμβάνει αυτή τη σημαντική πιστοποίηση και ειδικότερα διότι την λαμβάνει με τον υψηλότερο βαθμό. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την προσήλωση του Προγράμματος και του Ιδρύματος στις αρχές της ποιότητας και αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για την παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ «Ποσοτική Επενδυτική» θα βρείτε εδώ https://qi-uoa.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο