Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Παρουσιάσεις ΠΜΣ "Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου" του ΠΑΠΕΙ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς σας προκαλεί στις ενημερωτικές παρουσιάσεις του μεταπτυχιακού προγράμματος που θα πραγματοποιηθούν στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και Πειραιώς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

  • Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα)

 

  • Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς (Ηρώων Πολυτεχνείου 47, Πειραιάς)

Το Π.Μ.Σ. «Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου» διακρίνεται για τις πρωτοποριακές για τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δεδομένα αρχές λειτουργίας του. 

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών Τμημάτων Νομικής, Τμημάτων Γενικού Δικαίου καθώς και άλλων Τμημάτων ΑΕΙ συναφούς γνωστικού αντικείμενου της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο