Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Open Day για αγγλόφωνα προγράμματα ιατρικής και οδοντιατρικής στην Ιταλία από το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης

Τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00 το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης διοργανώνει δωρεάν ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τα αγγλόφωνα προγράμματα ιατρικής και οδοντιατρικής στην Ιταλία. Με την συμμετοχή σας θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την εξέταση IMAT, τα ιταλικά πανεπιστήμια, τη διαδικασία εισαγωγής, αλλά και τη σωστή προετοιμασία των υποψηφίων.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

✔️ Ενημέρωση για τη διαδικασία αίτησης συμμετοχής.

✔️ Παρουσίαση του τεστ IMAT.

✔️ Σημεία – κλειδιά για την σωστή προετοιμασία.

✔️ Σημεία – κλειδιά για την εισαγωγή.

✔️ Πώς συμβάλλει το Κέντρο στην επιτυχημένη εισαγωγή των μαθητών.

Ομιλητές είναι ο κ. Μανόλης Κουτσοδόντης, Διευθυντής Σπουδών και καθηγητές του ομώνυμου κέντρου και η κα. Άννα-Μαρία Οθωναίου, η εξειδικευμένη σύμβουλος του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης για τις αιτήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης (Λ. Κηφισίας 75, Αμπελόκηποι) και είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του κέντρου στο 2106996015 ή με email: info@koutsodontis.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο