Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Online Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring “Find your Mentor” από το Women Do Business

Online Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring “Find your Mentor” από τη Women Do Business

Το πρόγραμμα σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις “1-on-1 Μentoring” για τα επιχειρηματικά σου βήματα με τη βοήθεια έμπειρων και καταρτισμένων Μεντόρων!

Κάθε μήνα και για 3 συνολικά, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις μία διαδικτυακή συνάντηση με την/τον δική/δικό σου Μέντορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, απολαμβανοντας από εκείνοςν/εκεινη προσωπική καθοδήγηση!

Δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή εδώ έως 18/01/2023

Κόστος Προγράμματος: 15€ συνολικά και για τους 3 μήνες, τα οποία θα προσκομιστούν εφόσον επιλεχεθεις να είσαι μια από τις 30 συμμετεχουσες.

Λίγα λόγια για το “1-on-1 Mentoring”

Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος θα μάθεις:

  • Να αναπτύσσεις τις δεξιότητές σου και να βελτιώνεις την επιχειρηματική απόδοση σου.
  • Να οργανώνεις την ιδέα σου μέσω της προσωπικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων σου αλλά και μέσω της παρακίνησης.
  • Να εφαρμόζεις πρακτικά βήματα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών σου.

Το “1-on-1 Mentoring” αφορά σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που επιθυμούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη ή να εξελίξουν μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση στην Ελλάδα

Υπεύθυνη του Προγράμματος “1-on-1 Mentoring” για τη δομή, το εκπαιδευτικό υλικό και την παρακολούθηση είναι η Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Στρατηγικής Επιχειρήσεων, Magda Katopi.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο