Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νικήτρια στην κατηγορία PublicAward η ερευνητική ομάδα του ΠΑΔΑ στο InnoStars Awards GrandFinal

Το InnoStars Awards GrandFinal έλαβε χώρα στις 24 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του οποίου διαγωνίστηκαν 30 καινοτόμες ιδέες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Κεντρική, Ανατολική και Νότια Ευρώπη, οι οποίες χρηματοδοτούνται από τα EIT Health Regional Innovation Scheme (RIS) και AttracttoInvest (AtI).

Στους τελικούς είχε προκριθεί και διαγωνίστηκε με παρουσίασή της η ομάδα του ΠΑΔΑ, η οποία εργάζεται στο έργο “ApniWave – An efficient sleep apnea screening device for use at home”, υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και μέλους του CONSERT Στέλιου Μυτιληναίου.

Η ομάδα της Σχολής Μηχανικών ήταν η νικήτρια στην κατηγορία PublicAward και θα λάβει ως επιβράβευση ένα αποκλειστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επικοινωνίας (media training course and communication masterclass).

Η επιτυχία της ομάδας αποτελεί μία πρώτη επιβράβευση του ερευνητικού έργου της στο αντικείμενο των Ευφυών Συστημάτων Ραντάρ με εφαρμογές στην Υγεία και την Ασφάλεια, αποτελέσματα του οποίου παρουσιάστηκαν και πρόσφατα από την κρατική τηλεόραση  στο ένθετο Παιδεία σχετικά με τα πρώτα ερευνητικά αποτελέσματα του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος “RESCUER – first RESponder-Centered support toolkit for operating in adverse and infrastrUcture-lessEnviRonments” (https://www.youtube.com/watch?v=JI4Arg-F_Wo).

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο