Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο αγγλόφωνο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό ''Data Analytics in Accounting and Finance'' από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει ένα νέο αγγλόφωνο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο: Data Analytics in Accounting and Finance (Ανάλυση Δεδομένων στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική).

Το Μεταπτυχιακό έχει στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με τις πιο εξελιγμένες δεξιότητες, επιστημονικές μεθοδολογίες και αναλυτικά εργαλεία, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις ενός ταχέως μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος όπου διατίθενται τεράστιες ποσότητες δεδομένων.

Καθώς οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες εξακολουθούν να υιοθετούνται ευρέως στον κλάδο της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, υπάρχει επείγουσα ανάγκη να εξοπλιστούν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με τις τεχνολογικές δεξιότητες και γνώσεις που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση μεγάλου όγκου δεδομένων και είναι καθοριστικές στη λήψη αποφάσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Οι Τεχνικές Ανάλυσης Δεδομένων βοηθούν τους Λογιστές και τους επαγγελματίες στον χρηματοοικονομικό τομέα στη λήψη βέλτιστων και εμπεριστατωμένων αποφάσεων, διαφοροποιώντας τους δραστικά από τους υπόλοιπους επαγγελματίες του χώρου και εξασφαλίζοντάς τους παράλληλα ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Η ανάλυση δεδομένων επηρεάζει κάθε επιχειρηματικό τομέα και κλάδο και επομένως οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού προγράμματος θα μπορούν να εργοδοτηθούν σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών και οργανισμών ή να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές στον τομέα αυτό.

Δείτε παρακάτω ενδεικτικά κάποιους από τους τομείς εργοδότησης:

  • Corporate Finance
  • Business Consultancy
  • Banking
  • Accountancy
  • Management

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην Αγγλική Γλώσσα.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο 2023-2024. Προσφέρεται ειδική έκπτωση διδάκτρων σε όσους & όσες υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το μεταπτυχιακό ''Data Analytics in Accounting and Finance''συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το πρόγραμμα, τα δίδακτρα και τη διαδικασία εγγραφής.

Προσοχή!! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο