Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΔΙΠΑΕ

Το ΔΙΠΑΕ αποτελεί το 1ο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο της χώρας!

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το πρώτο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, όπου τα προγράμματα σπουδών διδάσκονται αποκλειστικά στα αγγλικά. Τα προγράμματα του, εκτός από το διεθνή προσανατολισμό τους, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την πρωτοτυπία τους. Βασικοί άξονες λειτουργίας του Πανεπιστημίου είναι η ακαδημαϊκή αριστεία, η διεθνής εξωστρέφεια και η σύνδεση με την αγορά εργασίας. Εφαρμόζει διεθνή πρότυπα στην αξιολόγηση της διδασκαλίας, της έρευνας και της εν γενεί λειτουργίας του και προσελκύει κορυφαίους πανεπιστημιακούς και φοιτητές από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Η Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας - όπως και η Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών - του ΔΙΠΑΕ ανήκουν στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών (UCIPS) του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου, προσφέροντας προγράμματα που διδάσκονται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του UCIPS, όπως εικονικές αίθουσες διδασκαλίας, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, εργαστήρια πληροφορικής κ.ά. δημιουργούν ένα περιβάλλον μάθησης και έρευνας για τους φοιτητές του.

Σχολή Επιστήμης & Τεχνολογίας

Η Σχολή Επιστήμης & Τεχνολογίας αποτελείται από το Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας που προσφέρει τα παρακάτω αγγλόφωνα μεταπτυχιακά προγράμματα:

  1. MSc in Data Science (Επιστήμη Δεδομένων) - 3.700€ 
  2. MSc in Information & Communication Technology Systems (Συστήματα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών) - 2.900€ 
  3. MSc in e-Business and Digital Marketing (Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Μάρκετινγκ) - 3.700€ 
  4. MSc in Mobile and Web Computing: Internet of Things Applications (Κινητή και Διαδικτυακή Υπολογιστική: Διαδίκτυο των Πραγμάτων) - 2.900€ 
  5. MSc in Cybersecurity (Κυβερνοασφάλεια) - 2.900€ 
  6. MSc in Energy Systems (Ενεργειακά Συστήματα) - 2.600€ 
  7. MSc in Energy and Finance (Ενέργεια και Χρηματοοικονομική) - 3.000€ 
  8. MSc in Environmental Management and Sustainability (Περιβαλλοντική Διαχείριση και Βιωσιμότητα) - 3.000€ 
  9. MSc in Strategic Product Design (Στρατηγικός Σχεδιασμός Προϊόντων) - 4.000€ 

Η Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας απονέμει, επίσης, διδακτορικούς τίτλους σε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών πεδίων, συμπεριλαμβανομένων των Data Science, ICT, e-Business, Mobile and Web Computing, Cybersecurity, Humanitarian logistics, Crisis management, Energy Systems, Environmental Management, Strategic Product Design, Biology, and Bioinformatics.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο