Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Mαραθώνιος Καινοτομίας Social Hackathon από τη Lidl Ελλάς και το Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης

Το Social Hackathon είναι η τρίτη ανοιχτή δραστηριότητα καινοτομίας με στόχο την ενεργοποίηση της κοινωνίας και των επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που συμβάλλουν μέσω της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης στους στόχους της κοινωνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Το Social Hackathon, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Lidl Ελλάς, σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, με την τεχνολογική και οργανωτική υποστήριξη της Ελληνικής εταιρείας καινοτομίας Crowdpolicy.

Κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό πρόσωπο, ομάδα ή εταιρεία μπορεί να συμμετέχει στον μαραθώνιο:

  • Aναπτύσσοντας πρωτότυπες μεθοδολογίες και εφαρμογές που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα (συμμετέχοντες - διαγωνιζόμενοι).
  • Δίνοντας θέματα ή προβλήματα ή προκλήσεις για λύση που σχετίζονται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό πανω στις θεματικες τις δρασεις και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει σε ολοκληρωμένη εφαρμογή (δημόσια υποβολή προτάσεων - διαβούλευση).
  • Yποστηρίζοντας αυτή την προσπάθεια (μέντορες, χορηγοί, υποστηρικτές, δημόσιοι οργανισμοί, εταιρείες, συλλογικοί φορείς).

Στις 27 Απριλίου 2023 (17:00) θα πραγματοποιηθεί online ενημερωτικό Open Day του Social Hackathon στο οποίο θα γίνει παρουσίαση των στόχων, των θεματικών ενοτήτων και της διαδικασίας του μαραθωνίου καινοτομίας.

Η υποβολή θεμάτων και προβλημάτων έχει ξεκινήσει από τις 23 Μαρτίου, ενώ η παρουσίαση των ιδέών και των λύσεων θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (απομακρυσμένα και με φυσική παρουσία) 12-14 Μαΐου 2023

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο