Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Letten Prize: Διεθνές βραβείο για νέους/ες ερευνητές/ριες

Το Letten Prize έχει ως στόχο να αναγνωρίσει τις συνεισφορές νεότερων ερευνητών στους τομείς της Υγείας, της Ανάπτυξης, του Περιβάλλοντος και της Ισότητας σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής.

Πρόκειται για ένα διεθνές βραβείο για νέους/ες ερευνητές/ριες (κάτω των 45 ετών) που διεξάγουν έρευνα με στόχο την αντιμετώπιση παγκόσμιων προκλήσεων στους παραπάνω τομείς.

Προσκαλούνται ερευνητές/ριες όλων των ειδικοτήτων και όλων των εθνικοτήτων να υποβάλουν αίτηση για το βραβείο.

Στον νικητή απονέμονται 2,5 εκατομμύρια NOK (περίπου 235 000 $ ΗΠΑ) από τα οποία το ¼ προορίζεται για προσωπική χρήση και τα ¾ για ερευνητικές δραστηριότητες.. Το βραβείο είναι ανοιχτό σε ερευνητές/ριες από όλο τον κόσμο.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους, ακολουθώντας τις οδηγίες υποβολής αιτήσεων που περιγράφονται στο έντυπο της αίτησης μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Αιτήσεις που είναι ελλιπείς, έχουν φθάσει μετά τη λήξη της προθεσμίας ή που δεν πληρούν τα κριτήρια δεν θα ληφθούν υπόψη

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και μέσω email. Οι πληροφορίες είναι εμπιστευτικές μέχρι την ανακοίνωση του Βραβείου Letten, τον Απρίλιο του 2023.

Σχετικά με την απονομή: Το Βραβείο Letten θα απονεμηθεί στο Όσλο στις 7 Σεπτεμβρίου 2023. Τα έξοδα ταξιδιού του/της υποψήφιου/ας θα καλυφθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο, πατήστε εδώ!

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο