Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: ChatGPT Expert User: Εργαλεία και Εφαρμογές

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν τρίμηνο εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο ''ChatGPT Expert User: Εργαλεία και Εφαρμογές''.

Αντικείμενο & Σκοπός Προγράμματος

Οι καινοτόμες δυνατότητες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας του ChatGPT καθορίζουν ήδη τον ρυθμό εξέλιξης σε διάφορους τομείς, όπως η εκπαίδευση, ο καλλιτεχνικός χώρος, το μάρκετινγκ, η υγειονομική περίθαλψη, η ρομποτική, η δημιουργία παιχνιδιών και η επιστημονική έρευνα. Καθώς προχωράμε σε μια νέα ψηφιακή εποχή, η ανάγκη για επαγγελματίες έμπειρους στο ChatGPT αυξάνεται.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σκοπός του προγράμματος είναι να παράσχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να αποκτήσουν ειδίκευση και γνώσεις στην τεχνολογία ChatGPT, καθώς και τις απαραίτητες δεξιότητες για την αποτελεσματική και δημιουργική χρήση της. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την ικανότητα να αναπτύσσουν δημιουργικές λύσεις και εφαρμογές με τη χρήση του ChatGPT σε διάφορους τομείς. Παράλληλα, θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην κοινωνία, την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων. Στόχος είναι να διαμορφωθούν επαγγελματίες με την ικανότητα να εφαρμόζουν την τεχνολογία ChatGPT με υψηλή απόδοση, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Με το να αποκτήσετε τον τίτλο του Πιστοποιημένου Ειδικού στο ChatGPT, τοποθετείτε τον εαυτό σας στην πρωτοπορία αυτού του ταχέως εξελισσόμενου τομέα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να πιστοποιηθεί ως ειδικός στο ChatGPT. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης και σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις αντίστοιχες γνώσεις τους και σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα state-of-the-art πρόγραμμα για μοριοδότηση σε ΙΕΚ, ΣΔΕ κ.λπ.

Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

Οι μαθησιακοί στόχοι του προγράμματος “Certified ChatGPT Specialist” επιδιώκουν την επίτευξη συγκεκριμένων εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποτελεσμάτων για τους συμμετέχοντες. Αυτοί οι στόχοι περιλαμβάνουν:

  • Κατανόηση της Τεχνολογίας ChatGPT: Να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και τη λειτουργία της τεχνολογίας ChatGPT.
  • Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας: Να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας με τη χρήση του ChatGPT για την παραγωγή περιεχομένου και διαλόγων.
  • Εφαρμογή της Τεχνολογίας ChatGPT: Να μπορούν να εφαρμόζουν το ChatGPT σε πρακτικές περιπτώσεις και να δημιουργούν ποιοτικό περιεχόμενο με τη χρήση του.
  • Δημιουργία Προσωπικών Έργων: Να αναπτύξουν δημιουργικές εφαρμογές και προσωπικά έργα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ChatGPT.
  • Κατανόηση της Ιδιωτικότητας και Ασφάλειας Δεδομένων: Να αντιληφθούν τις προκλήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές για την διατήρηση της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια των δεδομένων κατά τη χρήση του ChatGPT.
  • Εξερεύνηση Επαγγελματικών Ευκαιριών: Να ενημερωθούν για τις δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης και τις καριέρες που σχετίζονται με την τεχνολογία ChatGPT.
  • Επαγγελματική Ανάπτυξη: Να αναπτύξουν την ικανότητα να ενσωματώνουν την τεχνολογία ChatGPT στην επαγγελματική τους πορεία και να καινοτομούν σε διάφορους τομείς.
  • Κατανόηση των Κοινωνικών και Ηθικών Επιπτώσεων: Να αντιληφθούν τις επιπτώσεις της τεχνολογίας ChatGPT στην κοινωνία, την ηθική και την πολιτική.

Οι παραπάνω μαθησιακοί στόχοι συμβάλλουν στη διαμόρφωση επαγγελματικά καταρτισμένων ειδικών στην τεχνολογία ChatGPT, έχοντας εξασφαλίσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της.

Περίοδος Υλοποίησης: Από 26/2/2024 έως 25/05/2024
Διάρκεια: 3 Μήνες
ECVET: 5,2    
Ώρες Επιμόρφωσης: 130 ώρες
Μέθοδος διδασκαλίας: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα, χωρίς την υποχρέωση παρακολούθησης διαλέξεων.
Δίδακτρα: 350 ευρώ (Ισχύουν 3 δόσεις και εκπτώσεις)

Με την εγγραφή σας μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν και το πρόγραμμα Τεχνολογία Blockchain.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Elearn-Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Για την Εγγραφή σας πατήστε ChatGPT Expert User: Εργαλεία και Εφαρμογές

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο