Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Meet & network with our researchers" από το Πανεπιστημιακό Κέντρο Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του ΔΙΠΑΕ

Σας ενδιαφέρει η έρευνα; Ενδιαφέρεστε να χτίσετε ερευνητική καριέρα; 

Η Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών (UCIPS) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Meet & network with our researchers» την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στις 18:00.

Οι ερευνητές και οι διδάκτορες της Σχολής θα μοιραστούν μαζί σας την ερευνητική τους εμπειρία, πληροφορίες για τα ερευνητικά έργα στα οποία εργάζονται, τα ευρήματά τους και τι θα ακολουθήσει.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και δια ζώσης στην Πανεπιστημιούπολη (Διεθνές Πανεπιστήμιο, Θέρμη-Θεσσαλονίκη).

Προαπαιτείται εγγραφή. Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Support for Internationalization Actions of the International Hellenic University» (ΕΣΠΑ - Πρόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027).

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Διδακτορικά Προγράμματα 
Η Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών απονέμει διδακτορικούς τίτλους σε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών πεδίων, όπως λογιστική/χρηματοοικονομική, επιχειρηματική ανάλυση, αρχαιολογία, ιστορία, νομικές σπουδές, οικολογία & βιοοικονομία.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ https://www.ihu.gr/ucips/shsse-phd

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο