Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτική εκδρομή των μεταπτυχιακών φοιτητών/ριών του ΠΑΠΕΙ στις Η.Π.Α.

Στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς  ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Γιάννης Α. Πολλάλης μαζί με άλλους καθηγητές και 30 μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βοστώνη και Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» στηρίζει τους/τις μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες του με εργασιακές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά, με επιμορφωτικά προγράμματα και εκπαιδευτικές εκδρομές σε Αμερική και Ευρώπη αναπτύσσοντας κανάλια επικοινωνίας και ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών με ακαδημαϊκούς διεθνούς φήμης και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων. Οι εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT Media Lab), Northeastern University, Suffolk University, Ελληνικό Προξενείο στην Βοστώνη, Boston Public & Kirstein Innovation Center, Stavvy Company, Takeda Company, Comcast- Freewheel Company .

Οι μεταπτυχιακοί/ές φοιτητές/ριες του ΠΜΣ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές διαλέξεις στα παραπάνω κορυφαία πανεπιστήμια και να έρθουν σε επαφή με ανώτατα στελέχη αμερικάνικων επιχειρήσεων. Το ΠΜΣ «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς που θα προχωρήσει σε συνεργασίες με τα παραπάνω διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια.

Η Νέα Προκήρυξη για την εισαγωγή στο ΠΜΣ «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» αναμένεται να κοινοποιηθεί την άνοιξη.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο παρακάτω link: https://msc-ebs.gr/

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο