Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν MOOC για Τεχνητή Νοημοσύνη και Διαδίκτυο των Πραγμάτων ξεκινούν με την υποστήριξη της DAISSy-ΕΑΠ

Η Ερευνητική Ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ανακοινώνει την έναρξη δύο Μαζικών Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων (Massive Open Online Course-MOOC) με αντικείμενο το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (ΔτΠ) και την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ)!  

Τα MOOCs αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου «ADA – All Digital Academy», το οποίο επικεντρώνεται στην προσφορά δραστηριοτήτων κατάρτισης εκπαιδευτών ενηλίκων σε αναδυόμενες τεχνολογίες, με έμφαση στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων (ΔτΠ) και στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ). Βασικό σκοπό του έργου ADA αποτελεί η απόκτηση ή/και ενίσχυση των σχετικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών και των κέντρων μάθησης, αναφορικά με τον τρόπο οργάνωσης και παροχής μαθημάτων και μαθησιακών εμπειριών σχετικά με το ΔτΠ και την ΤΝ, για ενήλικες εκπαιδευόμενους/εκπαιδευόμενες. Οι εκπαιδεύσεις έχουν σχεδιαστεί για εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες ενηλίκων και εκπαιδευτές/εκπαιδεύτριες με περιορισμένη ή καθόλου γνώση στα πεδία αυτά. 

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 3 Ιουλίου 2023, παρέχονται στην Αγγλική γλώσσα και είναι δωρεάν
Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει! 
Aναλυτικά στοιχεία σχετικά με το περιεχόμενο των MOOC του έργου ADA και τον τρόπο συμμετοχής, μπορείτε να δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο ADA καθώς κι άλλες δράσεις της Ερευνητικής Ομάδας DAISSy-ΕΑΠ: 

Ανακοίνωση

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο