Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα την αξιοποίηση της Ψηφιακής Πλατφόρμας Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία – CINEDU

To Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς με θέμα την αξιοποίηση της Ψηφιακής Πλατφόρμας Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία – CINEDU στα σχολεία.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως από εξειδικευμένους επιμορφωτές στον τομέα του κινηματογράφου, αλλά και της εκπαίδευσης και θα έχει διάρκεια έξι (6) διδακτικών ωρών. Με στόχο την εξασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων, θα προσφέρονται τμήματα σε καθημερινή βάση, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινώνεται κάθε εβδομάδα. Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να εγγραφεί σε όποιο από τα διαθέσιμα τμήματα επιθυμεί και μπορεί να βρει σχετικές πληροφορίες στην πλατφόρμα CINEDU, στο παράρτημα «Τα νέα μας».

Το CINEDU είναι μια εθνικής εμβέλειας πλατφόρμα streaming ταινιών για όλα τα σχολεία. Σχεδιασμένη για να συστήσει τον κινηματογράφο ως ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, θα παρέχει σε εκπαιδευτικούς και μαθητές δωρεάν πρόσβαση σε έναν κατάλογο τουλάχιστον 92 σύγχρονων ταινιών, ελληνικής και διεθνούς παραγωγής, αλλά και σε πρωτότυπο συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό για χρήση στο πλαίσιο των σχολικών μαθημάτων. To έργο «Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο - ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

To έργο «Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο- ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Περιηγηθείτε στην πλατφόρμα εδώ.

Ακολουθείστε το CINEDU στο Facebook & στο Instagram.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο