Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν πρόγραμμα πιστοποίησης Green Digital Skills από την INCO Academy

Ενδιαφέρεσαι ή απασχολείσαι ήδη στον τομέα της Τεχνολογίας (tech skills) ή/και θα ήθελες να ασχοληθείς με τον τομέα της βιωσιμότητας και της οικολογίας; Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Green Digital Skills της INCO Academy επιστρέφει, με προγράμματα δωρεάν διαδικτυακής επιμόρφωσης στα Ελληνικά.

Σχεδιασμένη από την INCO και με την υποστήριξη του Women On Top, αυτή η δωρεάν σειρά online μαθημάτων παρέχει τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία βιώσιμων ψηφιακών λύσεων και τη μετάβαση σε ένα πράσινο και βιώσιμο ψηφιακό οικοσύστημα.

Ο επόμενος κύκλος του Προγράμματος στα ελληνικά ξεκινά την 1 Απριλίου 2024 (αιτήσεις μέχρι 20/3)

  • Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Μέσα από το πρόγραμμα που αποτελείται από 3 βασικές ενότητες, 1 ενότητα επιλογής και 1 εργασία, οι συμμετέχουσες/οντες:

  • Θα μάθουν για τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις της ψηφιακής τεχνολογίας
  • Θα κατανοήσουν τις βασικές έννοιες του οικολογικού σχεδιασμού και πώς να υιοθετήσουν βιώσιμες, υπεύθυνες πρακτικές σε τεχνολογικό και ψηφιακό εργασιακό πλαίσιο
  • Θα μάθουν τις «πράσινες» επαγγελματικές προοπτικές και με ποιο τρόπο θα αυξήσουν τις «πράσινες» θέσεις εργασίας.

Το πρόγραμμα είναι αυτορυθμιζόμενο, συνολικής διάρκειας 18 – 25 ωρών και οι συμμετέχουσες/οντες έχουν πρόσβαση στις μαθησιακές ενότητες και σε online live workshops. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος (εντός 5 εβδομάδων) οι συμμετέχουσες/οντες θα λάβουν πιστοποίηση από την INCO Academy αλλά και ετήσια συνδρομή στο LinkedIn Premium.

Οι επόμενοι κύκλοι του Προγράμματος στα ελληνικά ξεκινούν στις:

  • 1 Απριλίου 2024 (αιτήσεις μέχρι 20/3)
  • 3 Ιουνίου 2024

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο