Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα επιμόρφωσης για υποψήφιους διδάκτορες και νέους ερευνητές από το British Council Greece

Το Researcher Connect Training Programme προωθεί την ανάπτυξη εξαιρετικών επικοινωνιακών δεξιοτήτων για διεθνή και πολυπολιτισμικά ακαδημαϊκά πλαίσια. Στόχος είναι να προσφέρει μια ευκαιρία για ενίσχυση της παραγωγικότητας μεμονωμένων ερευνητών και, με τη σειρά του, να υποστηρίξει πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ταχέως εξελισσόμενο διεθνές ερευνητικό περιβάλλον.

Προσφέρεται ως μια σειρά από ενότητες, που παρέχονται μέσω μιας ηλεκτρονικής μορφής εργαστηρίου από έμπειρους και διασφαλισμένους για την ποιότητα εκπαιδευτές. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για νέους ερευνητές , αν και ορισμένες πτυχές του θα ήταν επίσης χρήσιμες για πιο έμπειρα μέλη της ερευνητικής κοινότητας. Αποτελείται από διάφορες ενότητες όπως Abstracts, Academic Collaboration, Academic Writing, Digital Researcher και άλλα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο φυλλάδιο του προγράμματος που επισυνάπτεται.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται οικονομικά από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, ενώ υφίσταται περιορισμός θέσεων έως 30 συμμετεχόντων.

Η διάρκειά του είναι για 2 εβδομάδες, από 20 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου 2023, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, με ώρες διεξαγωγής από 14:30 έως 17:30.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους το αργότερο έως 13 Ιανουαρίου στον σύνδεσμο εδώ!

Για επιπρόσθετες τυχόν πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνούν απευθείας με την κ. Popi Fasianou, Education Manager, Higher Education Projects (e-mail: popi.fasianou@britishcouncil.gr) με κοινοποίηση στην κ. Maria Tsakali, Country Head Education, British Council Greece (e-mail: Maria.tsakali@britishcouncil.gr ).

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο