Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ανοικτές θέσεις στο πλαίσιο του προγράμματος Supply Chain Management Trainee Program της Coca-Cola 3E

Η Coca-Cola 3E ανακοινώνει το Πρόγραμμα Εκπαιδευομένων στη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας που έχει σχεδιαστεί για να καλλιεργεί εξαιρετικά ταλέντα παρέχοντας ολοκληρωμένη έκθεση σε διάφορες ροές λειτουργιών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σύνοψη προγράμματος:
Οι εκπαιδευόμενοι στο Supply Chain Management θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για μια από τις πιο προηγμένες αλυσίδες εφοδιασμού στην αγορά, αυτή της Coca-Cola 3E, και στη συνέχεια να ξεκινήσουν μια διαδρομή τεχνογνωσίας, σε κλάδους όπως Logistics, Manufacturing, Continuous Improvement & Digital Transformation, και Συντήρηση & Αυτοματισμός. Κάθε διαδρομή τεχνογνωσίας είναι ένα καλά δομημένο και εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο για να σας παρέχει πρακτική εμπειρία σε διαφορετικές ροές της τεράστιας αλυσίδας εφοδιασμού της Coca-Cola 3E. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια μοναδική ευκαιρία να μάθετε από ειδικούς του κλάδου, να αναπτύξετε μια βαθιά κατανόηση των λειτουργιών και να συνεισφέρετε σε ουσιαστικά έργα που επηρεάζουν την επιχείρησή σε παγκόσμια κλίμακα.

Τι προσόντα χρειάζονται;

  • Πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, την Εφοδιαστική, τη Μηχανική (π.χ. Μηχανολόγος, Ηλεκτρολόγος, Χημικός) ή συναφείς τομείς και όχι περισσότερο από 5 χρόνια προηγούμενη εργασιακή εμπειρία
  • Πάθος για τις λειτουργίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και έντονο ενδιαφέρον για τη βιομηχανία FMCG.
  • Ισχυρές αναλυτικές, επικοινωνιακές και επίλυσης προβλημάτων.
  • Δυνατότητα συνεργασίας σε ένα γρήγορο και δυναμικό περιβάλλον.
  • Ευελιξία προσαρμογής σε μεταβαλλόμενες προτεραιότητες και αντιμετώπιση νέων προκλήσεων.

Διαδικασία αίτησης:

  • Υποβάλετε το βιογραφικό σας και μια συναρπαστική συνοδευτική επιστολή που περιγράφει λεπτομερώς το ενδιαφέρον σας για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη βιομηχανία FMCG.
  • Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα προχωρήσουν σε ένα Στάδιο Αξιολόγησης που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενα μέρη και εργαλεία αξιολόγησης.
  • Στους επιτυχόντες θα προσφερθεί θέση ασκούμενου για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Εάν πιστεύετε ότι αυτό το πρόγραμμα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ακολουθήσετε το πάθος σας και να ξεκινήσετε την καριέρα σας στο SC Management στην κορυφαία εταιρεία FMCG στην Ελλάδα, κάντε αίτηση τώρα και γίνετε μέλος της παθιασμένης και δυναμικής μας ομάδας.
Ημερομηνία έναρξης προγράμματος: Ιανουάριος 2024
Διάρκεια Προγράμματος: 18-24 μήνες
Τοποθεσία: Σχηματάρι Megaplant & Γραφεία Αθηνών

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο