Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για 2 προγράμματα ανάπτυξης, από το European Women On Board!

Θες να αναλάβεις ρόλους υψηλής ευθύνης ή να γίνεις μέλος ενός Διοικητικού Συμβουλίου;
Τα προγράμματα προετοιμασίας για ηγέτιδες του European Women On Board, με το οποίο το Women On Top συνεργάζεται από το καλοκαίρι του 2022, επιστρέφουν!

  • Πρόγραμμα C-Level για υψηλόβαθμα στελέχη

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2024
Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων: 7 Ιουλίου 2024

Το πρόγραμμα C-Level του EWOB απευθύνεται σε γυναίκες που πρόκειται να αναλάβουν ρόλους υψηλής ευθύνης τα επόμενα δύο χρόνια, με σκοπό να τις υποστηρίξει για να συμβαδίσουν με τις σύγχρονες απαιτήσεις ηγεσίας και να συνδεθούν με άλλες επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.
Οι συμμετέχουσες θα αποκτήσουν πολύ καλή γνώση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στην ηγεσία, θα μάθουν από ειδικούς του κλάδου σε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, θα ανταλλάξουν καλές πρακτικές με ηγέτιδες από όλη την Ευρώπη και θα γίνουν μέλη μιας διεθνούς κοινότητας γυναικών επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών και περιλαμβάνει 7 webinars.

ΜΆΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΉΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ

  • Πρόγραμμα ετοιμότητας Διοικητικού Συμβουλίου

Έναρξη: Σεπτέμβριος 2024
Καταληκτική Ημερομηνία Αιτήσεων: 7 Ιουλίου 2024

Τα Διοικητικά Συμβούλια καθοδηγούν και διαμορφώνουν το μακροπρόθεσμο όραμα ενός οργανισμού, συμβάλοντας ενεργά στην προώθηση της διαφορετικότητας, της συμπερίληψη και της βιωσιμότητας. Με την κατάλληλη εκπαίδευση, δίκτυο και νοοτροπία, μπορείς να αποκτήσεις τα απαραίτητα εργαλεία -όχι μόνο για να μπεις σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και για να αναπτυχθείς εντός του!
Οι συμμετέχουσες θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά εργαστήρια από καταξιωμένες/ους επαγγελματίες, θα προετοιμαστούν κατάλληλα για να μπουν δυναμικά στα ΔΣ που επιθυμούν, ενώ θα γίνουν μέλη ενός διεθνού δικτύου αλληλοϋποστήριξης ηγέτιδων.

Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών και περιλαμβάνει 5 webinars.

ΜΆΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΉΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ

Αν θες να μάθεις περισσότερα για οποιοδήποτε από τα δύο προγράμματα, στις 18 Ιουνίου @ 17:30, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση. Δήλωσε συμμετοχή!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο