Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες Qualco: Απονεμήθηκαν οι πέντε (5) υποτροφίες στους φοιτητές του προγράμματος MSc in Data Science του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Επιστήμη των Δεδομένων (MSc in Data Science) του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο μέσα από τις δράσεις του, προσπαθεί να συνδέσει την ακαδημαϊκή γνώση με την επιχειρηματική πρακτική.

Υποτροφίες της εταιρείας Qualco

Στο πλαίσιο του προγράμματος NCSR Demokritos – Qualco Fellowship programme, πέντε (5) φοιτήτριες και φοιτητές, οι οποίοι εισήχθησαν στο πρόγραμμα το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, έλαβαν για πρώτη φορά υποτροφίες για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής τους εργασίας.

Σημαντικές Πληροφορίες

  • Η μεταπτυχιακή εργασία πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 6 μηνών. Αυτό είναι προαπαιτούμενο για την απόκτηση της υποτροφίας.
  • Η εταιρεία Qualco θα επιβλέπει στενά τις/τους υποτρόφους μαζί με έναν επιβλέποντα καθηγητή του μεταπτυχιακού προγράμματος.
  • Η κάθε υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 3.000 €. Το ποσό αυτό είναι ίσο με τα συνολικά δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος.
  • Τα προτεινόμενα θέματα από την εταιρεία Qualco και μία συνοδευτική περιγραφή είναι διαθέσιμα εδώ.

Πρόγραμμα υποτροφιών NCSR Demokritos – Qualco

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και η εταιρεία Qualco, πρωτοπόρος στην παροχή τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το φάσμα του κύκλου ζωής της διαχείρισης δανείων και πιστώσεων, ξεκίνησαν τη συνεργασία τους τον Οκτώβριο του 2021. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η προώθηση της καινοτομίας για την αντιμετώπιση επιχειρηματικών προκλήσεων στον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (Fintech), με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης και Μεγάλων Δεδομένων. Πρόκειται για μία 5ετή συνεργασία με στόχο την υποστήριξη έργων έρευνας και ανάπτυξης (R&D), τα οποία περιλαμβάνουν υποτροφίες για διδακτορική και μεταδιδακτορική έρευνα, υποτροφίες σε φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων, workshops και άλλες δράσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Data Science: https://msc-data-science.iit.demokritos.gr/

Γραμματεία προγράμματος: κα. Αγάθη Καραδήμα, 210 6503216 & κα. Άννα Μανουσαρίδου, 210 6503204

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο