Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες Κουτσοδόντης & iMBA AUEB

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης από το 1981 στέκεται δίπλα στους υποψήφιους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Μέχρι και την φετινή ακαδημαϊκη χρόνια, οι υποτροφίες Κουτσοδόντης, συνολικής αξίας 75.000€, έχουν βοηθήσει πολλούς υποψήφιους φοιτητές να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους.

Για μια ακόμη ακαδημαϊκή χρόνια, το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσφέρει την υποτροφία “iMBA AUEB - ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ”. Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση της υποτροφίας είναι οι εξής. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει παρακολουθήσει την προετοιμασία του GMAT στο Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης. Η βαθμολογία που θα πετύχει στην τελική εξέταση του GMAT πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη από 650. Επιπλέον, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει γίνει δεκτός από το πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών την ακαδημαϊκή χρονία 2022-2023. Η ανακοίνωση των υποτρόφων θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Σεπτέμβρη το 2022. Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει βασιζόμενη στην βαθμολογία της τελικής εξέτασης του GMAT.

Επικοινωνήστε μαζί τους και ενημερωθείτε για όλες τις υποτροφίες που προσφέρει το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης την φετινή ακαδημαϊκη χρονιά.

---

Δείτε επίσης το νέο "Οι υποτροφίες που προσφέρει το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης"

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο