Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υβριδικά μαθήματα από το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης, προσαρμόζεται στις τρέχουσες εξελίξεις όπως η πανδημία Covid, η εξοικείωση με την τηλεκπαίδευση, οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, αλλά και στις ανάγκες των μαθητών.

Δίνει, λοιπόν, τη δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων προετοιμασίας GMATGREIELTSTOEFLSATIMAT ή Πρότυπα Σχολεία, υβριδικά, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Το κέντρο διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα και τον κορυφαίο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία συμβάλλουν σημαντικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή της online παρακολούθησης των μαθημάτων. Έτσι, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδος να παρακολουθήσουν από τον χώρο τους τη διδασκαλία!

Να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των μαθητών μας, πλέον, προτιμά την online παρακολούθηση των μαθημάτων, η οποία δεν υστερεί καθόλου εκείνης με φυσική παρουσία!

Πώς διεξάγονται τα μαθήματα

Οι μαθητές έχουν ενεργοποιημένα την κάμερα και το μικρόφωνο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όσοι επιλέγουν την online παρακολούθηση, παρακολουθούν το μάθημα live, δηλαδή την στιγμή που γίνεται. Συνεπώς, έχουν την ευκαιρία να διατυπώνουν τα ερωτήματα και τις απορίες τους στους καθηγητές, αλλά και να αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές τους, όπως θα γινόταν εάν βρίσκονταν στον χώρο μας. Άλλωστε, τα τμήματά μας είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο που να παρακολουθούνται συγχρόνως τόσο από μαθητές που παρευρίσκονται στον χώρο μας, όσο και από εκείνους που επιλέγουν τη διαδικτυακή παρακολούθηση.

Φυσικά, ο τρόπος διδασκαλίας δε διαφέρει ανάλογα με το εάν κάποιος μαθητής συμμετέχει στα μαθήματα με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά. Οι καθηγητές μας, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους, ακολουθούν τον ίδιο τρόπο διδασκαλίας ανεξαρτήτως του τρόπου παρακολούθησης του μαθήματος.

Μπορείτε να παρακολούθησετε στο demo εδώ ένα δείγμα online παρακολούθησης GMAT.

Εάν ενδιαφέρεστε για το GMAT, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ξεκινούν νέα τμήματα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 6996015, info@koutsodontis.gr 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο