Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Women ESTEAM Fests: Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και επιχειρηματικότητας σε νέες γυναίκες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μαζί με την Deloitte, διοργανώνει το Women ESTEAM Fest που απευθύνεται σε γυναίκες, στις 12 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Το Women ESTEAM Fest θα διοργανωθεί σε 19 κράτη μέλη της ΕΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ικανότητες των γυναικών, να τις εμπνεύσει και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδεθούν με ομοϊδεάτες συνομήλικους. 

Το  Women ESTEAM Fest  καλεί όλες τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις ψηφιακές ή/και επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να δηλώσουν συμμετοχή στο επόμενο ESTEAM Fest στη Θεσσαλονίκη στις 12 Δεκεμβρίου 2022!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Φροντίστε να μείνετε μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ για να λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Οποιεσδήποτε ακυρώσεις πρέπει να γνωστοποιούνται γραπτώς το αργότερο έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Επικοινωνήστε με το φεστιβάλ και προσφέρετε τη θέση σας σε μια συνάδελφο που θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον ψηφιακό και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Γίνετε μέλος της διαδικτυακής κοινότητας Women ESTEAM εδώ για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες συνομηλίκους!

Στο πλαίσιο του ίδιου ESTEAM Fest, μια ακόμη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην Πάτρα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο