Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Bραβεία για νέους & νέες επιχειρηματίες συνολικής αξίας επάθλων 200.000€ από το Stelios Philanthropic Foundation

Ο κορυφαίος θεσμός για τη νεανική επιχειρηματικότητα επιστρέφει, για 15η χρονιά με όριο ηλικίας τα 35 έτη! Συνολική αξία επάθλων €200.000, για 3 νικητές. Ο πρώτος νικητής θα λάβει €100.000, ο δεύτερος €60.000 και ο τρίτος €40.000.

Ο κορυφαίος θεσμός των Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece, που διοργανώνει για 15η χρονιά ο Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands – www.easygroup.com.gr, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet.com, easyHotel.com, easyCar.com, easyBoat.com and easyFerry.com κ.α.) και του Stelios Philanthropic Foundation www.steliosfoundation.gr, επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά, για να επιβραβεύσει τις πιο αξιόλογες προσπάθειες στον χώρο της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 22 Ιουλίου 2024.

Ο κύριος Στέλιος Χατζη-Ιωάννου θα ανακοινώσει τους νικητές την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 σε ειδική εκδήλωση στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιδρύματος Στέλιο στην Πλάκα, Κυδαθηναίων 22, Αθήνα 105 58.

Κριτήρια Επιλογής 

Ο/Η επιχειρηματίας πρέπει να είναι μικρότερος/η των 35 ετών (γεννημένος το 1989 ή αργότερα), να έχει δημιουργήσει νέα εταιρεία στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια με ελάχιστο κύκλο εργασιών 20.000 € ετησίως, να απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα προσωπικό και να διαθέτει περισσότερο από το 50% της εταιρείας. Σε περίπτωση 2 αιτούντων από την ίδια επιχείρηση, μαζί θα πρέπει να κατέχουν περισσότερο από το 80% της μεταξύ τους εταιρείας. Δεν θα εξεταστούν αιτήσεις με περισσότερους από 2 αιτούντες από την ίδια εταιρεία. Οι αιτούντες μπορούν να είναι οποιασδήποτε εθνικότητας, εφόσον η εταιρεία που δημιούργησαν είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα και πληρώνει φόρους στο ελληνικό δημόσιο.

Οδηγίες Συμπλήρωσης Αίτησης

Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά online. Οι υποψήφιοι καλούνται να «κατεβάσουν» από εκεί τη σχετική φόρμα συμμετοχής, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση constantina.karameri@stelios.com, αναφέροντας “STELIOS AWARDS FOR YOUNG ENTREPRENEURS” και το επώνυμο του αιτούντος στο θέμα του e-mail.

Τελετή απονομής των βραβείων

Νικητές και υποψήφιοι προηγούμενων ετών είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να υποβάλουν εκ νέου συμμετοχή, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία και εφόσον πληρούν όλα τα κριτήρια.

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου

Από το 2008, και με μια μικρή παύση τα έτη 2020 και 2021 λόγω πανδημίας, τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece έχουν καθιερωθεί ως ένας σημαντικός για την ελληνική επιχειρηματικότητα θεσμός που ενισχύει ουσιαστικά την εθνική οικονομία της Ελλάδας. Συμπεριλαμβανόμενης της φετινής διοργάνωσης, θα έχουν ενισχύσει τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των €1.020.000, από το 2008 έως σήμερα.

 Στο πλαίσιο του θεσμού, έχουν μέχρι σήμερα βραβευθεί συνολικά 43 επιχειρήσεις.

Τo 2019, το πρώτο βραβείο κέρδισε η Hempoilshop, εταιρεία που εμπορεύεται προϊόντα κλωστικής και βιομηχανικής κάνναβης, η οποία, εκτός από το βραβείο επιλέχθηκε από τον Sir Στέλιο Χατζη-Ιωάννου ώστε να γίνει μέλος της easy family of brands: https://easyhemp.gr/..

Αντίστοιχα, το 2018 μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το Ferryhopper, η πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που μέσα από διάφορες λειτουργίες μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία. Το Ferryhopper εντάχθηκε στο δυναμικό της easy family of brands, δημιουργώντας τη νέα πλατφόρμα http://www.easyferry.com.

Τις προηγούμενες χρονιές, νικήτριες ανακηρύχθηκαν οι εταιρείες:
Melira Greek Honey (2017), Sun of a Beach (2016), Sede (2015), Ancient Greek Sandals (2014), Nanobionic(2013), People for Business (2012),
Fereikos Helix (2011), Fasmetrics (2010), Zoo.gr (2009) και Simply Burgers (2008).

Την περσινή χρονιά, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου βράβευσε τους παρακάτω Νέους Επιχειρηματίες:

Περισσότερες πληροφορίες για τους περσινούς νικητές μπορείτε να δείτε εδώ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Stelios Awards for Young Entrepreneurs in Greece και τα κριτήρια συμμετοχής, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του Stelios Philanthropic Foundation εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο