Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

To Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δέχεται αιτήσεις για τα δύο μεταπτυχιακά προγράμματα:

 1. Msc in Financial Management
  Νέα κατεύθυνση σπουδών στο αγγλόφωνο ΠΜΣ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής!
  Απόκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο “Data Driven Financial Management” και εξειδικεύσου στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση με τη χρήση νέων τεχνολογιών διαχείρισης και ανάλυσης δεδομένων (Financial Management with data Analytics) στην αγγλική γλώσσα, από την κορυφαία σχολή διοίκησης επιχειρήσεων της χώρας.
  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες και διεθνείς φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν υψηλής ποιότητας σπουδές αλλά και σε στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στον συνεχώς εξελισσόμενο επιστημονικό τομέα της Χρηματοικονομικής Διοίκησης.
  Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων παρατείνεται έως τις 31/3/2023
  Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: www.dept.aueb.gr/el/msc-fm
   
 2. Λογιστική και Χρηματοοικονομική
  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμβαθύνουν στα αντικείμενα της Λογιστικής και της Χρηματοοικονομικής. Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ εξαιρούνται, επίσης, από ενότητες στις οποίες απαιτείται εξέταση για τη λήψη της επαγγελματικής πιστοποίησης του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και του του Institute of Chartered Accountants in England & Wales (ICAEW). 
  Η καταληκτική ημερομηνία αποδοχής αιτήσεων παρατείνεται έως τις 31/3/2023. 
  Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: www.dept.aueb.gr/el/master.accfin

To Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με το διεθνής φορέα αξιολόγησης Quacquarelli Symonds (QS) αναδείχθηκε το 1ο μεταξύ των Ελληνικών Πανεπιστημίων στο επιστημονικό πεδίο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Accounting & Finance) και κατατάχθηκε μεταξύ των θέσεων 151-200 παγκοσμίως στην λίστα QS World University Rankings by Subject 2022. 
Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3mAS753.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο