Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

STARTAB: Δωρεάν Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας για νέους 18-35 ετών!

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB πραγματοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους και νέες ηλικίας 18-35 ετών. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις τάσεις της αγοράς και να αναπτύξουν μία επιχειρηματική ιδέα μέσω ενός εξειδικευμένου ολοήμερου Σεμιναρίου και στη συνέχεια να παρακολουθήσουν ένα 4ήμερο διαδραστικό Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από εργαστήρια εξερευνούν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Μετά το 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, λαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες προκειμένου να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

Όσοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους μπορούν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο στην Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων, μία ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων που αξιολογεί τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου. Τέλος, οι συμμετέχοντες που φτάνουν σε αυτό το στάδιο και ιδρύουν την επιχείρηση, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επιχειρηματική καθοδήγηση για ακόμη 12 μήνες για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Όσοι συμμετέχοντες δε συνεχίζουν με την ανάπτυξη μίας επιχειρηματικής ιδέας, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν workshops με στόχο την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους καριέρας και την ένταξή τους στο χώρο εργασίας.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

  • Σεμινάριο Εξερεύνησης Επιχειρηματικών Ιδεών: Παρασκευή 05/07 (10:00-16:00)
  • 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας: Δευτέρα-Πέμπτη 20-23/05 (10:00-16:00)
  • Παρουσίαση Επιχειρηματικών Ιδεών – Pitching: Δευτέρα 27/05 (14:00-15:45)

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους οργανισμούς που το υλοποιούν και το υποστηρίζουν, τους όρους συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://startab.gr/ ή τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/GRSTARTAB/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο