Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Soft Skills Academy Thessaloniki: Δωρεάν διήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη

Το Event που έχει αγκαλιάσει η φοιτητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης από την πρώτη κιόλας στιγμή επανέρχεται δυναμικά για πέμπτη φορά! Έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη διεξαγωγή τον προηγούμενο Μάρτιο, η EESTEC LC Thessaloniki επαναφέρει τα Soft Skills στην επιφάνεια, παρέχοντας μια ευκαιρία που κάθε φοιτητής αξίζει να αξιοποιήσει! 

Το Soft Skills Academy είναι ένα διαδραστικό διήμερο event ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (Soft Skills), το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Διοργανώνεται από το παράρτημα του πανευρωπαϊκού, μη κερδοσκοπικου, μη πολιτικού, εθελοντικού, φοιτητικού οργανισμού EESTEC (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation) στη Θεσσαλονίκη (EESTEC LC Thessaloniki). Στόχος του είναι να προσφέρει στους νέους την ευκαιρία ανάπτυξης ικανοτήτων που δεν συμπεριλαμβάνονται στην συμβατική εκπαίδευση, βοηθώντας τους να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

To Event θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου, σε χώρους του ΚΕ.ΔΕ.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι θεματικές τις οποίες πιθανότατα θα καλύψει το Soft Skills Academy Thessaloniki 2022: The Sequel είναι: 

  • Stress Management
  • Motivation and Productivity
  • Body Language
  • Communication Skills 

και τα αντίστοιχα sessions θα παραδοθούν από πιστοποιημένους Trainers του οργανισμού.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται, όμως, η συμπλήρωση της δήλωσης βάσει της οποίας θα επιλεγούν οι 60 συμμετέχοντες.

Ακόμη, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες μετά το πέρας του event.

Μπορείτε να υποβάλετε δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο, έως και τo Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022https://forms.gle/bYVgUBuXHAAAKVfW8

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να λαμβάνετε διαρκείς ενημερώσεις για το Soft Skills Academy στα Social Media της εκδήλωσης:

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο