Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Socialinnov: Όλα τα Δωρεάν σεμινάρια!

Η Socialinnov, μέσω των προγραμμάτων της Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς, START Project και Εmpowered έχει προγραμματίσει σειρά από δωρεάν online σεμινάρια. 
 

Πρόγραμμα: Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς

Το πρόγραμμα Tech Talent School για Εκπαιδευτικούς αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της εξέλιξης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε σχέση με τη δράση τους μέσα στη σχολική κοινότητα αλλά και ως επαγγελματίες. Νέος κύκλος κάθε εβδομάδα!

Μάθετε περισσότερα εδώ.
 

Πρόγραμμα: START Project

Το πρόγραμμα START Project υλοποιείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Microsoft Ελλάδας. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος λειτουργεί ως ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός κόμβος, ανοικτός για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτεί η νέα ψηφιακή εποχή. Νέος κύκλος κάθε μήνα!

Μάθετε περισσότερα εδώ.


Πρόγραμμα: Εmpowered 

Το πρόγραμμα Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνεργασία με την Socialinnov προσφέρει δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ορθή χρήση ψηφιακών εργαλείων, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της επικοινωνίας και της παραγωγικότητας. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Socialinnov θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο