Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

SNFCC Youth Council – Ανοιχτή πρόσκληση για νέους με πολιτιστικές ανησυχίες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέες και νέους, από 18 έως 25 ετών, που ενδιαφέρονται για τον πολιτιστικό προγραμματισμό και την παραγωγή, με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει σειρά εκδηλώσεων σε ανοιχτό διάλογο με τη γενιά τους.

Η ομάδα του SNFCC Youth Council θα είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια ενός ανεξάρτητου προγράμματος εκδηλώσεων στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ. Θα έχει την καθοδήγηση της ομάδας Προγραμματισμού και Παραγωγής του ΚΠΙΣΝ, καθώς και τις απαραίτητες υποδομές και εργαλεία για την υλοποίηση του προγράμματός του.

Παράλληλα, τα μέλη του Youth Council θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με όλο το φάσμα του προγραμματισμού και παραγωγής δράσεων, καθώς και του project management, θα λάβουν mentoring, να συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα εκπαίδευσης και να επισκεφθούν άλλους φορείς και χώρους του κλάδου.

Οι συναντήσεις του SNFCC Youth Council θα πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα στο ΚΠΙΣN, ενώ μία φορά τον μήνα θα διοργανώνεται εκπαιδευτική δράση ειδικά διαμορφωμένη για τα μέλη του. Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι υποχρεωτική.

Διάρκεια συμμετοχής στο Youth Council: 1 έτος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτή την αίτηση έως τις 17 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο: youthcouncil@snfcc.org.

Το SNFCC Youth Council πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.snfcc.org/YouthCouncil

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο