Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ReGeneration Academy on Web Apps UI/UΧ Design & Development powered by Microsoft

Τι είναι και γιατί να συμμετέχεις;

Το πρωτοφανές θετικό αποτύπωμα της επιτυχημένης συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration, του μεγαλύτερου προγράμματος απασχόλησης και εκπαίδευσης για νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα, συνεχίζεται με την πρωτοβουλία DigiYouth vol.3. Η πρωτοβουλία έχει στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων της χώρας ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ με αποτέλεσμα την αύξηση της απασχολησιμότητας τους και την ένταξη τους στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα.

Το ReGeneration Academy on Web Apps UI/UΧ Design & Development powered by Microsoft είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης στους τομείς του Front-End Web Applications Development και User Interface (UI) & Experience (UX). 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τη Microsoft, με training partner την Code.Hub και την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Athens Tech College. Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση είναι συνολικής διάρκειας 80 διδακτικών ωρών, σε διάστημα 6 εβδομάδων (28 Φεβρουαρίου 2022 – 8 Απριλίου 2022) και θα διεξαχθεί διαδικτυακά, μέσω live virtual classroom και με τη χρήση πλατφόρμας online collaboration. 

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν  προγραμματιστικά εργαλεία και τα αντίστοιχα περιβάλλοντα παραγωγής με τα οποία θα υλοποιήσουν τις ιδέες τους στο πλαίσιο του front-end development με HTML, CSS, JavaScript χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα Single Page Application (SPA) μέσω της Angular.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τόσο το θεωρητικό υπόβαθρο του σχεδιασμού και της χρηστικότητας μέσα από θέματα όπως Usability,  Mental Models, Moments of Truth και Personas αλλά και την πρακτική εφαρμογή με χρήση εργαλείων όπως το Adobe XD και δράσεις που θα καθοδηγούνται συνεχώς από το αντίστοιχο feedback που θα λαμβάνεται από ενέργειες UX research. Απαραίτητα εργαλεία ώστε με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Web Apps Development, Web Apps Design, Product Design, Business Analysis, Software Engineering, Consulting.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 11/01/2022 ΕΩΣ 01/02/2022 14:00

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη του μπορείς να δεις εδώ.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι/ες ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, μίας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:

  • Πληροφορική, Επιστήμη Υπολογιστών
  • Μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών
  • Μαθηματικά, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Φυσική
  • Ψηφιακά Συστήματα
  • Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου (Web Development)

Νέες και Νέοι

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο